Vilgain Liofilizált eper – 100%-ban kíméletesen aszalt gyümölcs, mennyeien ropogós, az íze pedig a friss eperé
Vilgain Liofilizált eper – 100%-ban kíméletesen aszalt gyümölcs, mennyeien ropogós, az íze pedig a friss eperé
Vilgain Liofilizált eper – fagyasztással aszalt eper, ami ízében és tápanyagtartalmában szinte megegyezik a friss eperével
A Vilgain Liofilizált Eper, vagy egyszerűen fogalmazva a fagyasztással aszalt eper bármilyen édes ételt vagy desszertet kiegészít, egyrészt az ízével, másrészt feltölti vitaminokkal, amelyek a liofilizálás során nem semmisülnek meg.
A gyorsfagyasztás megőrzi az aromát, az ízt, a vitamin- és ásványianyag‑tartalmat
Hogyan működik valójában ez a liofilizálás? Az epret vagy más gyümölcsöket (akár zöldségeket is) mélyfagyasztásnak vetik alá, majd vákuumban lassan szárítják, hogy a víz teljesen távozzon belőlük. Ezáltal a gyümölcs visszanyeri jellegzetes könnyedségét, és megőrzi színét, aromáját és ízét. Ezenkívül a gyümölcs tele van vitaminokkal, amelyek ugyanúgy megmaradnak, mint a friss gyümölcsben, mivel a hő nem hat rá. Az eper eleve tartalmaz folsavat, C‑vitamint és olyan ásványi anyagokat, mint a vas, mangán és kálium.
Kása, joghurt, müzlik, desszertek díszítésére vagy friss gyümölcs helyettesítésére? A lio gyümölcs mindenre jó!
A fagyasztással aszalt gyümölcsöt bármiben felhasználhatod, amibe friss gyümölcs kell. Használhatod zabkása, joghurt, tejes müzli vagy smoothie díszítésére és ízesítésére. A cukrászok körében is nagyon népszerű, mivel a desszertek díszítését egyszerűvé és hatékonnyá teszi. Az epret egészben is használhatod, de a tökéletes kiszárításnak köszönhetően az ujjaiddal finom eperporrá is elmorzsolhatod. A liofilizált epernek van még egy remek tulajdonsága – amint vízbe áztatod, ismét megduzzad, visszanyeri eredeti méretét, állagát, és nem fogod megkülönböztetni az igazi friss gyümölcstől.
Vilgain Liofilizált eper pontokban:
- fagyasztással aszalt eper
- megőrzi a színt, az aromát és az ízt
- a vitamin- és ásványianyag‑tartalom megőrzése
- kása, joghurt, müzli vagy smoothie ízesítéséhez
- friss gyümölcsként is felhasználható
Összetevők
Fagyasztással aszalt eper 100%-ban szeletek.
Allergének: Nyomokban glutént, földimogyorót, szóját, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.
Összetevők
Fagyasztással aszalt eper 100%, szeletek.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1336 kJ / 318 kcal |
Zsír | 3,8 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,36 g |
Szénhidrát | 53 g |
- amelyből cukrok | 53 g |
Rost | 20 g |
Fehérje | 7,9 g |
Só | < 0,01 g |
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1200 kJ / 286 kcal |
Zsír | 3,7 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 50,9 g |
- amelyből cukrok | 50,6 g |
Rost | 15,1 g |
Fehérje | 7,6 g |
Só | 0 g |
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Védőgázas csomagolásban.
- Gyermekektől elzárva tartandó.
- Vilgain s.r.o. (korábban Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (korábban Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.