4,4
31 értékelés

Felbontás után azonnal puhák, összeragadnak, és egy kicsit sem gyűrődnek. A lyo gyümölcsöktől pont az ellenkezőjét várom. A gyümölcs a zacskóban olyan, mintha egyetlen golyó lenne.

Szia Petra, sajnálattal halljuk, hogy nem vagy elégedett a termékkel.E-mailben felvettük veled a kapcsolatot, és szívesen átnézzük a tapasztalataidat. Ha úgy érzi, hogy a termék nem teljesen megfelelő, kérjük, forduljon hozzánk a podpora@aktin.cz címre a termékről készült fényképekkel együtt. További szép napot kívánunk,

Jól megérkeztek, csak néhány darab volt egy kicsit összeragasztva, de semmi olyan, ami zavart volna. Ízre nagyon jó, jó helyettesítője a frissnek.

Nagyon jó. Ragadós, de jó.

Az áfonya nedvesen érkezett, még nem bontottam ki, de az egész csomag foltos és ragacsos az áfonyától. Szerintem ebben az állapotban eléggé fogékonyak lehetnek a penészre.

Helló Pavlina, nagyon sajnáljuk! Kérjük, küldjön egy fényképet és a termék tételszámát a podpora@aktin.cz címre, ahol ellenőrizni fogjuk az áfonyát és megoldjuk a helyzetet :). További szép napot kívánok.

nagyszerű, ha nem éppen frissen van kéznél :)

Abszolút finom, ha meleg zabkásához vagy éjszakai zabhoz adod őket, gyönyörűen kiszíneződnek és kellemes ízt adnak, imádom őket!