Vilgain Kacsamájpástétom – magas hústartalom, nitritek, stabilizátorok és mesterséges tartósítószerek nélkül

Minőségi, magas finomhús‑tartalmú, jellegzetes ízű pástétomot keresel? A Vilgain egy extra húsos finomságot készített neked egy kiadós adag kacsamájjal.
A boltban vásárolt szokásos pástétomok gyakran csak látszólag hasonlítanak a húsra, és közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy az többnyire zsírdarabkákból és sertéshúsdarabkákból áll. Mi 43% finomra darált húst, valamint 34% kacsa- és sertésmájat kínálunk. Ezek B‑vitaminok csoportjában és A‑vitaminban gazdagok, remek és gyors egészséges fehérjeforrásként.
Nem vezetünk az orrodnál fogva nitritekkel, mesterséges tartósítószerekkel, ízfokozókkal és egyéb ballasztokkal, amelyek csak megterhelik a szervezetet. Ehelyett szárított hagyma, gyömbér, egy csipet fahéj és szőlőcukor kombinációjával ízesítettük a pástétomot. A terméket régimódi módszerrel tartósítottuk, csak só és semmi más.
Az állatokat a csehországi Vysočinán nevelik. A kenőkrém klasszikus, csakis ránk szabott receptúrával készült, és a népszerű, könnyen nyitható dobozunkból fogyasztható, ami tökéletes utazáshoz, kempingezéshez vagy napközbeni gyors nassoláshoz. Kenyérre kenve a legfinomabb.