Vilgain Grass-Fed Whey Protein Isolate

4,7
201 értékelés

Nagyszerű íz

Az egyik legjobb fehérje

Nagyszerű kompozíció! Vízzel kicsit aszkéta, tejjel már közelítünk egy epres shake-hez!

Hogyan lehetséges, hogy egy 30 g-os csomagban csak 20 g van. Kíváncsiságból megmértem az adagot és nem hittem a szememnek. Még egy második mérleget is elővettem, ami megerősítette a súlyt. Szóval a vanília íze borzalmas. Mintha egy adag aszfaltot vagy műanyagot tennék bele.

Szia Petra, ez nagyon különleges 🤔. Kérlek küldj egy fotót a tételszámmal együtt a következő címre: podpora@aktin.cz. Azonnal ellenőrizzük az árut. Köszönjük a visszajelzést.

Íze kiváló, értékelem a steviával való édesítést. Ajánlom.

Számomra kiváló, olyan az íze, mint a finom granco:) Újra rendelni fogok

Szuper fehérje, jól emészthető, nincs hányinger. Kiváló íz, nem túl édes.

Nekem tetszik. Én tejjel iszom. Tetszik, hogy az izolátum alacsony szénhidráttartalmú. Nem túl édes, ami nagy előny.

Azért vettem a fehérjét, mert laktózérzékeny vagyok, ami irritálja a bőrömet. Volt már elég fehérje, és nem találkoztam még ilyen jó csokis fehérjével. Amint kibontottam, rögtön olyan illata volt, mint a forró csokinak. A fehérjét 400ml laktózmentes tejjel, 50g fehérjével és kb. három teáskanál (15g) Grankával keverem össze, majd felmelegítem. 430 kcal és 55g fehérje. Nem panaszkodhatok, nagyon szeretem a forró csokit Ausztriában. A vanília engem is eléggé meglepett, a fehérjék eléggé "gyengébb" ízűek, de adtam hozzá egy kis vaníliás cukrot és pár kalória semmi alatt egy igazán finom italt kapunk.

nagyon jó és kellemes eper ízű, ez az első gyümölcsös ízű fehérje, amit próbáltam, és nem olyan illatú vagy ízű, mint az umeline. Nem olyan édes, mint más márkák szokásos fehérjéi, amelyek szukralózt és más mesterséges édesítőszereket használnak, így meg kell szokni, hogy nem olyan erős az íze, de nekem egyszerűen csak jó