Vilgain Ghí – cseh és szlovák tejből készült, főzéshez és sütéshez alkalmas tisztított vaj
Vilgain Ghí – cseh és szlovák tejből készült, főzéshez és sütéshez alkalmas tisztított vaj
🐮🧈 Tiszta, derített vaj tehéntejből
A ghí, vagy derített vaj, sokoldalú konyhai segítő, amely kiválóan alkalmas sütéshez, pirításhoz és főzéshez. Kellemes diós aromát és krémességet kölcsönöz az ételeknek. A ghí alacsony tejfehérje‑tartalmú, ezért laktózérzékenyek számára is alkalmas.
Nem ég le, és 250°C‑ig hőálló 🔥
A derítési folyamat eltávolítja a ghíből a vizet és a tejfehérjéket, így magas, 250°C‑os füstpontra tesz szert. Ezáltal nem ég le, és magas hőmérsékleten sem keletkeznek belőle káros anyagok, így ideális sütéshez, rántáshoz és pirításhoz.
Nagyszerű konyhai segítő ✅ Tele létfontosságú vitaminokkal ✅
Összetevők
100% tisztított vaj(tej).
Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 3655 kJ / 868 kcal |
Zsír | 99,9 g |
- amelyből telített zsírsavak | 72 g |
Szénhidrát | 0,01 g |
- amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0,01 g |
Laktóz | <0,01 g |
Használati utasítás
- A Ghí tisztított vajnak magas a füstpontja (250 °C).
- Ideális kisütéshez, mindennapi főzéshez és sütéshez.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Legfeljebb 25 °C‑on tárolandó.
- Az esetleges állagváltozás nem jelent hibát.
- Felbontás után javasolt 5 hónapon belül elfogyasztani.