Vilgain Ghí – cseh és szlovák tejből készült, főzéshez és sütéshez alkalmas tisztított vaj
Vilgain Ghí – cseh és szlovák tejből készült, főzéshez és sütéshez alkalmas tisztított vaj
Vilgain Ghí - tisztított vaj kisütéshez, hosszú ideig eláll
A Vilgain Ghí vagy vajzsír klasszikus vajból készül, amely cseh és szlovák gazdaságokból származik. A tisztítás során eltávolítják a vizet és a tejfehérjéket, és a laktózérzékenyek számára is alkalmas.
Egyik fő előnye a magas füstpont (250 °C), így sütés és sütés közben nem ég le, és nem keletkeznek káros anyagok. Használhatjuk ételek lágyítására vagy édes desszertek összetevőjeként. Kellemes diós aromával és krémességgel gazdagítja az ételeket.
A ghí tartósabb, mint a hagyományos vaj, és nem avasodik meg olyan könnyen. Szobahőmérsékleten akár 3 hónapig, hűtőszekrényben pedig akár egy évig is tárolható.
Vilgain Ghee pontokban:
- tisztított vaj
- cseh és szlovák tejből
- 0,01% laktóztartalom
- magas füstpont - sütéshez és kisütéshez alkalmas
- lágyítja az ételek ízét és diós aromával gazdagítja
- hosszú eltarthatósági idő
Összetevők
100% tisztított vaj(tej).
Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 3655 kJ / 868 kcal |
Zsír | 99,9 g |
- amelyből telített zsírsavak | 72 g |
Szénhidrát | 0,01 g |
- amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0,01 g |
Laktóz | <0,01 g |
Használati utasítás
- A Ghí tisztított vajnak magas a füstpontja (250 °C).
- Ideális kisütéshez, mindennapi főzéshez és sütéshez.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Legfeljebb 25 °C‑on tárolandó.
- Az esetleges állagváltozás nem jelent hibát.
- Felbontás után javasolt 5 hónapon belül elfogyasztani.