Vilgain Forrócsoki BIO – válogatott kakaóbabokból készült, gazdag kakaóízű és bársonyos állagú
Vilgain Forrócsoki BIO – válogatott kakaóbabokból készült, gazdag kakaóízű és bársonyos állagú
Készleten
5
és így tovább
darabok
Készleten
5
és így tovább
darabok
Készleten
5
és így tovább
darabok
Készleten
5
és így tovább
darabok
Rendelj most és mi ekkor kézbesítjük
hétfőn - kedd
Összetevők
Kakaóbab*, nádcukor*, kakaóvaj*.
Kakaóbabtartalom szárazanyagban min. 54%.
*biogazdálkodásból.
A kakaóbabok eredete: Dominikai Köztársaság.
Figyelmeztetés az allergiások számára: Ez a termék nyomokban dióféléket, földimogyorót és tejet tartalmazhat.
Összetevők
Kakaóbab*, nádcukor*, tejpor*, kakaóvaj*.
*biológiai gazdálkodásból.
A kakaóbab származási helye: Dominikai Köztársaság.
Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. A termék nyomokban dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 2465 kJ / 596 kcal |
Zsír | 44 g |
- amelyből telített zsírsavak | 27 g |
Szénhidrát | 37 g |
- amelyből cukrok | 34 g |
Fehérje | 9,2 g |
Só | 0,15 g |
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 2326 kJ / 563 kcal |
Zsírok | 40 g |
- amelyből telített zsírsavak | 24 g |
Szénhidrátok | 36 g |
- amelyből cukrok | 30 g |
Fehérje | 9,1 g |
Só | 0,01 g |
Kiszerelés: 200 g
Adagolás: 25 g (2 evőkanál)
Adagok a csomagolásban: 8
Adagolás: 25 g (2 evőkanál)
Adagok a csomagolásban: 8
Kiszerelés: 200 g
Adagolás: 25 g (2 evőkanál)
Adagok a csomagolásban: 8
Adagolás: 25 g (2 evőkanál)
Adagok a csomagolásban: 8
Elkészítési útmutató
- Szórj 25 g (kb. 2 evőkanál) forró csokoládéport egy bögre forró tejbe vagy vízbe (kb. 50 ml).
- Alaposan keverd össze.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer, cukorral.
- Hűvös, száraz helyen tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Kedvelt hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Mások ezeket vásárolták
Kérdések
1
megválaszolt kérdés
Helló, a csokoládét lúgosították? Hogyan dolgozták fel a babot? Köszönöm a segítségét.
Szia, Rozarka, a csokoládé nem lúgosított. A babot alacsony hőmérsékleten pörkölik, hogy megmaradjon az íze és minél több antioxidáns. A babokat ezután hántoljuk, majd melangerben őröljük. Köszönjük érdeklődését 😊.