Vilgain Demi Glace ⁠–⁠ erős, ínyenc erőleves csontokból és húsból, akár 4 l mártás egy csomagolásban, tartósítószer nélkül

Vilgain Demi Glace ⁠–⁠ erős, ínyenc erőleves csontokból és húsból, akár 4 l mártás egy csomagolásban, tartósítószer nélkül

Vilgain Demi Glace - finom francia alap különböző hús-, hal- és zöldségmártásokhoz.

A demi glace egy sűrű, gazdag mártás, amelyet különösen a francia konyhában használnak az ételek ízének természetes fokozására. A profi szakácsok imádják, mert gazdag, intenzív és összetéveszthetetlen ízzel büszkélkedhet. Kivételesen jó alap levesek és mártások, pörköltek és pörköltek alapanyaga, és sokoldalúan használható bármilyen étel ízesítésére.

Próbálja ki a kész Demi Glace‑t egy helyi alapanyagokból készült hagyományos recept alapján, és ízesítse ételét úgy, mint egy Michelin‑csillagos étteremben. Egy csomaggal akár 8 liter ínyenc ízesítés is elkészíthető.

Sűrű húsleves kizárólag helyi bio‑alapanyagokból

...és olyan alapanyagokból, amelyek valóban oda valók. Legalább 1,1 kg marha- és borjúhúst és csontokat használnak fel Belgium helyi gazdaságaiból 1 liter végtermékhez . A húslevest 48‑72 órán át főzik, kétszeres paradicsompürével, vajjal, liszttel, zöldségekkel és fűszernövényekkel együtt. Ennyi az egész. Só, ízfokozó vagy tartósítószer nincs az összetevők között. Még a felhasznált zöldségek is kiváló minőségűek, helyi belga gazdaságokból származnak, ahol szintén kézműves feldolgozásban részesülnek.

Lassan főzött húsleves extra erős ízzel.

Vilgain A Demi Glace mélyebb és gazdagabb ízt kölcsönöz az ételeknek, és nagyon népszerű az ínyencek körében. A csontokból, húslevesből és aromás fűszernövényekből származó természetes anyagokban gazdag, amelyek hozzájárulhatnak az ételek ízéhez és tápértékéhez. Ha a Demi Glace‑t közvetlenül a hűtőből kanalazza ki, sűrű, zselatinos állagú lesz, amely a hő hatására fokozatosan megpuhul.

Vilgain Demi Glace pontokban:

  • Erősen redukált húsleves
  • Akár 4 liter finom alaplé egy üvegből.
  • a hagyományos recept szerint
  • Belgiumban, helyi gazdálkodásból származó összetevők
  • mikrotápanyagokban gazdag
  • sótól, ízfokozóktól és tartósítószerektől mentes

Összetevők

Víz, marhacsont 40%, borjúcsont 25%, hagyma, sárgarépa, sertésbőr 4%, zeller, paradicsompüré (kétszeres sűrítmény), vaj (tej), liszt (glutén), fokhagyma, gyógynövények.

Figyelmeztetés allergiásoknak: A termék összetételében az allergének vastag betűvel vannak jelölve. A termék nyomokban kagylót, halat és szulfitokat és SO2‑t tartalmazhat.

Kalóriatáblázatok

100 ml
Energiaérték
142 kJ / 33 kcal
Zsírok
0,23 g
- ebből telített zsírsavak
< 0,2 g
Szénhidrátok
3,3 g
- ebből cukrok
< 0,5 g
Fehérje
4,52 g
0,14 g
Csomagolás: 240 ml

Elkészítési javaslatok:

  • A húst 1 evőkanál demi glace‑szel javasoljuk felönteni (az adagolás csak tájékoztató jellegű, tehát az ízléseden múlik).
  • Az állagot nagyban befolyásolja a hőmérséklet. Hűtőben tárolva átmenetileg szirupos vagy zselés állagot vehet fel.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Hűvös, száraz helyen tárolja.
  • Védje a közvetlen napfénytől.
  • Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,2
33 értékelés

A demi glace-nek sűrűnek és aromásnak kell lennie, ez olyan volt, mint egy hígított húsleves íz nélkül.

Szia Dominika, nagyon sajnáljuk, hogy a termék nem felel meg neked. A demi glace természetesen sós lesz, ha hűtőben tároljuk. Mivel nem sózott, előfordulhat, hogy nem találja olyan jellegzetesnek a terméket, mint más húsleveseket/csemegéket. További szép napot kívánunk!

Nagyszerű, erős íz

Nem fog bántani vagy gyönyörködtetni, valószínűleg legközelebb sem :-) Én egyáltalán nem nevezném Demi glace-nek...

Magát a terméket egyáltalán nem érzem, épp ellenkezőleg, de a kapott ételnek remek íze van. Én a levesekhez adom hozzá, hogy ne vízben, hanem "húslevesben" főzzem, és sokkal finomabb.

Kérdések

A beszélgetéshez eddig még senki sem szólt hozzá.