Vilgain Demi Glace – erős, ínyenc erőleves csontokból és húsból, akár 4 l mártás egy csomagolásban, tartósítószer nélkül
Vilgain Demi Glace – erős, ínyenc erőleves csontokból és húsból, akár 4 l mártás egy csomagolásban, tartósítószer nélkül
Vilgain Demi Glace - finom francia alap különböző hús-, hal- és zöldségmártásokhoz.
A demi glace egy sűrű, gazdag mártás, amelyet különösen a francia konyhában használnak az ételek ízének természetes fokozására. A profi szakácsok imádják, mert gazdag, intenzív és összetéveszthetetlen ízzel büszkélkedhet. Kivételesen jó alap levesek és mártások, pörköltek és pörköltek alapanyaga, és sokoldalúan használható bármilyen étel ízesítésére.
Próbálja ki a kész Demi Glace‑t egy helyi alapanyagokból készült hagyományos recept alapján, és ízesítse ételét úgy, mint egy Michelin‑csillagos étteremben. Egy csomaggal akár 8 liter ínyenc ízesítés is elkészíthető.
Sűrű húsleves kizárólag helyi bio‑alapanyagokból
...és olyan alapanyagokból, amelyek valóban oda valók. Legalább 1,1 kg marha- és borjúhúst és csontokat használnak fel Belgium helyi gazdaságaiból 1 liter végtermékhez . A húslevest 48‑72 órán át főzik, kétszeres paradicsompürével, vajjal, liszttel, zöldségekkel és fűszernövényekkel együtt. Ennyi az egész. Só, ízfokozó vagy tartósítószer nincs az összetevők között. Még a felhasznált zöldségek is kiváló minőségűek, helyi belga gazdaságokból származnak, ahol szintén kézműves feldolgozásban részesülnek.
Lassan főzött húsleves extra erős ízzel.
Vilgain A Demi Glace mélyebb és gazdagabb ízt kölcsönöz az ételeknek, és nagyon népszerű az ínyencek körében. A csontokból, húslevesből és aromás fűszernövényekből származó természetes anyagokban gazdag, amelyek hozzájárulhatnak az ételek ízéhez és tápértékéhez. Ha a Demi Glace‑t közvetlenül a hűtőből kanalazza ki, sűrű, zselatinos állagú lesz, amely a hő hatására fokozatosan megpuhul.
Vilgain Demi Glace pontokban:
- Erősen redukált húsleves
- Akár 4 liter finom alaplé egy üvegből.
- a hagyományos recept szerint
- Belgiumban, helyi gazdálkodásból származó összetevők
- mikrotápanyagokban gazdag
- sótól, ízfokozóktól és tartósítószerektől mentes
Összetevők
Víz, marhacsont 40%, borjúcsont 25%, hagyma, sárgarépa, sertésbőr 4%, zeller, paradicsompüré (kétszeres sűrítmény), vaj (tej), liszt (glutén), fokhagyma, gyógynövények.
Figyelmeztetés allergiásoknak: A termék összetételében az allergének vastag betűvel vannak jelölve. A termék nyomokban kagylót, halat és szulfitokat és SO2‑t tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 ml | |
Energiaérték | 142 kJ / 33 kcal |
Zsírok | 0,23 g |
- ebből telített zsírsavak | < 0,2 g |
Szénhidrátok | 3,3 g |
- ebből cukrok | < 0,5 g |
Fehérje | 4,52 g |
Só | 0,14 g |
Elkészítési javaslatok:
- A húst 1 evőkanál demi glace‑szel javasoljuk felönteni (az adagolás csak tájékoztató jellegű, tehát az ízléseden múlik).
- Az állagot nagyban befolyásolja a hőmérséklet. Hűtőben tárolva átmenetileg szirupos vagy zselés állagot vehet fel.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Hűvös, száraz helyen tárolja.
- Védje a közvetlen napfénytől.
- Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.