3,8
21 értékelés
Méret
5 értékelés
Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy

Tökéletes, szépen feszesít - formázza!

Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Megvásárolt méret: L

Amikor először felvettem, a leggingsem elszakadt a lábszáránál. Az én méretem egy számmal nagyobb, mint amit általában hordok, így nem az volt a baj, hogy elszakadt. Szeretnék igényt tartani rájuk.

Szia Adele, nagyon sajnáljuk, hogy elszakadt a leggingsed. Nagyon fontos számunkra a ruháink minősége, ezért örülnénk, ha bővebb információt tudnál adni a leggings használatáról. Van egy üzenet tőlünk az e-mailben. További szép napot kívánok.

Szuper kényelmes leggings! Gyönyörű lábakat készítenek

A méret megfelelő, szépen illeszkedik, és nem esik le edzés közben.

A leggings jól illeszkedik és kényelmes, de hamar elkezdett gyűrődni, és egy helyen kicsit elszakadt.

Sajnálom, hogy negatív tapasztalatot kell írnom. A Performance Seamless leggings melltartó szettben már az Vilgain óta megvan, ami az első volt, így volt mihez hasonlítanom. Sajnos a Performance Seamless-t már nem találtam, így ehhez nyúltam, ami nagy hiba volt. Annak ellenére, hogy mindkettőt ugyanabban az edzőteremben használtam, a Seamless csak egy kicsit gyűrődött, amire érthető módon számítottam ezeknél, de ezek, amik ráadásul drágábbak voltak, pár használat után egy kis gyűrődési hálót alakítottak ki és kissé megnyúltak a lábak között, pedig méretileg illene passzolniuk. A leggings önmagában szuper, a helyén marad, csak kicsit látszik át, takarja a kereszteket, minden szuper, csak az áráért nem számítottam arra, hogy ennyire megsárgul és megnyúlik a lábak között..🤷🏼‍♀️😢.

Üdvözlöm, nagyra értékeljük visszajelzését. Sajnálattal hallottuk, hogy probléma volt a leggingsszel. Kérjük, küldjön üzenetet e-mailben a leggingsről készült fotókkal. További szép napot kívánok :).

A leggings nagyszerű, kényelmes, azonban egy edzés és azonnal gyűrődik és húzott szálak a térdén. :-( Edzőterembe már nem fog menni, ami nagy kár, nagyon klassz, de a gyűrődések zavarnak. :-(

Üdvözlöm, ha a termék nincs rendben, lehetősége van arra, hogy elküldje nekünk reklamációra. Az eljárás módja itt található: https://aktin.cz/reklamace-a-vraceni-zbozi. Szép napot kívánok

A leggings rugalmas, jól illeszkedik, nagyszerű anyag, de sajnos a "szálak" az illesztéseken már az első használat után kihúzódnak.

Szia Dominika, köszönjük a visszajelzést. Sajnálattal hallottuk a leggings szálakról. Felvettük Önnel a kapcsolatot e-mailben, ahol küldhet nekünk egy fényképet. További szép napot kívánok :)
1

valószínűleg a legjobb actin leggings számomra! Az anyag hihetetlenül lélegző és kényelmes, gyönyörű alakot formálnak.