Vilgain BIO Kókuszliszt – enyhén aromás liszt gluténmentes desszertekhez
Vilgain BIO Kókuszliszt – enyhén aromás liszt gluténmentes desszertekhez
Vilgain BIO Kókuszliszt – illatos liszt édeskés ízzel
Minden kókuszimádó, figyelem! A hagyományos liszt finom, természetesen gluténmentes alternatívája, enyhe kókuszillattal és édes ízzel, ez a Vilgain BIO Kókuszliszt.
Magas rost- és fehérjetartalmú liszthelyettesítő lisztérzékenyek számára
A kókuszliszt kókuszpépből készül, amelyet szárítás és olajkivonás után finom porrá őrölnek. A hagyományos lisztekhez képest a kókuszliszt természetesen teljesen gluténmentes, így a lisztérzékenyek számára is alkalmas, 29% rostot és 19% fehérjét tartalmaz.
Akár palacsintáról, sütikről, muffinról vagy édességről van szó, a kókuszliszt bármelyikben felhasználható
A kókuszliszttel ugyanúgy kell bánni, mint a hagyományos liszttel. Egyes receptekben teljesen helyettesítheted vele a hagyományos lisztet, vagy a kívánt arányba más gluténmentes vagy hagyományos lisztekkel is keverheted. Természetes édessége és kókuszos íze miatt leginkább édes ételekhez és desszertekhez alkalmas, de természetesen sós ételekhez is felhasználható. Remek kókuszos palacsinták, lepények, sütemények, sőt, még a cukorkák is készíthetők.
Vilgain Bio Kókuszliszt pontokban:
- 100%-ban kókuszpépből készült liszt
- édeskés íz és finom kókuszaroma
- eleve gluténmentes, lisztérzékenyeknek is alkalmas
- 29% rost- és 19% fehérjetartalom
- sós és édes ételekhez egyaránt alkalmas
- ideális édestésztákhoz, desszertekhez és cukorkákhoz
- BIO‑minősítés
100 g | |
Energia | 1540 kJ / 368 kcal |
Zsír | 12,3 g |
- amelyből telített zsírsavak | 11,4 g |
Szénhidrát | 38,8 g |
- amelyből cukrok | 4,6 g |
Rost | 29,3 g |
Fehérje | 19,7 g |
Só | 0,51 g |
Összetevők
100% zsírtalanított kókuszliszt.
Származási ország: Srí Lanka.
Allergének: Szóját tartalmazhat.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Sötét és száraz helyen tárolandó.
- Fénytől és a közvetlen napfénytől védendő.
- Felbontás után ne férjen hozzá levegő és nedvesség, javasolt 3 hónapon belül elfogyasztani.