Vilgain BIO Datolya cukor – kíméletesen feldolgozott természetes édesítőszer karamell ízzel
Vilgain BIO Datolya cukor – kíméletesen feldolgozott természetes édesítőszer karamell ízzel
Készleten
5
és így tovább
darabok
Készleten
5
és így tovább
darabok
Rendelj most és mi ekkor kézbesítjük
kedden
Vilgain BIO Datolyacukor - a Deglet Nour datolyából készült illatos édesítőszer
Nem minden cukor egyforma A datolyacukor a fehér cukorhoz képest alacsonyabb egyszerű cukortartalomban, ráadásul 11% rosttartalomban bővelkedik.
A Vilgain Datolyacukor porcukor a hagyományos fehér cukor ízletes alternatívája, ami raw desszertek, sütemények vagy akár vasárnapi palacsinta vagy gofri készítésére alkalmas. Mi a Deglet Nour fajtát választottuk, amelynek enyhén karamellás‑datolyás az íze. Begyűjtés után a datolyát megszárítjuk, majd finom, por állagúra őröljük, és máris kész a datolyacukor. Hozzáadott felesleges vegyszerek nélkül.
Vilgain BIO Datolyacukor pontokban:
- porcukor BIO Deglet Nour datolyából
- alkalmas sütéshez és raw desszertekhez
- marcipános illat és karamellás íz
Összetevők
100%-ban BIO datolya.
Allergének: földimogyorót, dióféléket, gluténtartalmú gabonaféléket és tejet tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1493 kJ / 353 kcal |
Zsír | 0,5 g |
- amelyből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrát | 80 g |
- amelyből cukrok | 74 g |
Rost | 11 g |
Fehérje | 2,7 g |
Só | 0,02 g |
Kiszerelés: 400 g
Figyelmeztetés
- Édesítőszer.
- Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.