Vilgain BIO Csokoládés ghí ⁠–⁠ szuper krémes és magas kakaóbabtartalmú

Vilgain BIO Csokoládés ghí ⁠–⁠ szuper krémes és magas kakaóbabtartalmú

Vilgain BIO Csokoládés ghí kenőkrém - add át magad az intenzív ízű és aromás, egészséges csokikrém élvezetének

Felejtsd el a szupermarketből származó "csokoládés" kenőkrémeket, mi egy válogatott kakaóbabokból, ghíből és kókuszkrémből összeállított finom krémet mutatunk be neked, és mindezt BIO minőségben. Az autentikus csokoládéíz és a bársonyosan sima állag miatt kiváló kenőkrém pirítósra, csokidipként, sütési hozzávalóként vagy a reggeli kásák ízesítésére. De használhatod úgy is, mint bármelyik diófélevajat – vagy csak úgy kikanalazva, az ízéért.

A gyártást a ghível kezdjük. Ez tiszta tehénvaj lassú főzésével, majd szűrésével készül (hagyományos módon, vegyszerek használata nélkül). Így 100%-os tejzsír keletkezik – laktózmentes, vízmentes, fehérjeszegény, a vajnál erősebb aromával és ízzel. Ezen a ponton a ghí elkészült, és készen áll a következő fontos lépésre - a 100%-os kókuszkrémünkkel, prémium minőségű kakaóbabbal, kakaóporral és nádcukorral való összekeverésre. Ez a kombináció bővelkedik a csokoládé ízében, egy kevés kókuszos ízárnyalattal. A még jobb tápérték és a krémesebb állag érdekében inulin rostot is adtuk hozzá, hogy az emésztésed parádésan működjön.

A ghí (tisztított vaj) remekül illik bármilyen étrendbe. Kiváló minőségű állati zsírokat – köztük konjugált linolsavat (CLA) -, valamint A-, D-, E- és K‑vitamint tartalmaz. Kakaónk és kakaóbabjaink az ízükön kívül a krémhez egy nagy adag ásványi anyagot (vas, magnézium, foszfor...) és antioxidánsokat (epicatechin, katechin és procianidinek) is hozzáadnak, hogy megvédjék a szervezetedet az oxidatív stressztől.

Vilgain BIO Csokoládés ghí kenőkrém pontokban:

  • a ghí, a kókuszkrém és az elsőosztályú kakaó fúziója
  • csodálatosan illatos és intenzíven csokoládés krém
  • hozzáadott rostokkal a jobb állag és az emésztés érdekében
  • megfelelő adag mikrotápanyagokkal és antioxidánsokkal
  • biogazdálkodásból
Csomagolás: 250 g
100 g
Energia
2656 kJ / 639 kcal
Zsír
50 g
- amelyből telített zsírsavak
27 g
Szénhidrát
42 g
- amelyből cukrok
30 g
Fehérje
4,3 g
0,03 g

Összetevők

Kókuszvaj* (50% kókusztejszín, 50% vajzsír ), kakaóbab* (16%), nádcukor*, kakaópor* (9%), inulin*.

*biológiai gazdálkodásból.

Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. A termék nyomokban dióféléket tartalmazhat.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer, cukorral.
  • Közvetlen napfénytől védendő.
  • Tárolás kb. 25 °C‑on.
  • Felbontás után javasolt a hűtőszekrényben tárolni.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,3
69 értékelés

Egyszerre egy keveset használok, hogy MEGA jó alternatív "joghurtot" készítsek túróval és mézzel. Hogyan kell elkészíteni? 2 teáskanál Vilgain Choko Ghee 3 nagy evőkanál teljes zsírtartalmú túró 2 evőkanál Vilgain méz + esetleg egy evőkanál kókuszdió Élvezd ezt az egészséges, isteni ízű parádét!

Az íze kiváló, a tökéletességet a ghee/kókuszkrém csomói zavarják meg.

Hűtőszekrénybe ne tegyük, különben kicsit küzdelmes lesz:) de a kakaó tiszta íze nem okoz csalódást!!! Nagyon addiktív

Nagyon jó. Csak néhány kockacukor volt az alján.

Kérdések

A vitához eddig még senki sem szólt hozzá.