Vilgain BIO Bourbon vaníliarúd ⁠–⁠ a valódi vanília intenzív íze és aromája, extra hosszú, magokkal teli rudak

Vilgain BIO Bourbon vaníliarúd ⁠–⁠ a valódi vanília intenzív íze és aromája, extra hosszú, magokkal teli rudak

Vilgain BIO Bourbon vaníliarúd - hosszú, illatos, magvakkal teli rúd

Hagyd, hogy magaddal ragadjon az igazi vanília finom íze és illata. A planifolia (vagy Bourbon) fajtájú, zamatos vaníliarúdjaink minősége a legjobb, amit a vaníliarúd‑piacon találhatsz. A rudak extra hosszúk (legalább 18 cm) és tele vannak magokkal, az úgynevezett vaníliakaviárral. Ismerd meg az igazi vanília illatát és ízét – amikor felnyitod a csomagolást, az intenzív, krémes illat, és amikor megkóstolod, a jellegzetes, gyümölcsös íz, el fog bűvölni.

Tanúsított biogazdálkodásból

A rudakat a madagaszkári ültetvényekről, helyi, ellenőrzött gazdáktól szerezzük be. Hogy csak a legjobbak és legfrissebbek jussanak el hozzád, helyben kézzel kiválogatják, majd a Cseh Köztársaságba szállítják. A biotermesztéssel a cég támogatja a helyi közösségeket, és felelősségteljesen kezeli a talajt, a vizet és a természeti erőforrásokat.

Ezért a Vilgain BIO Bourbon vaníliarúd a Rainforest Alliance, Fair trade, NEPCon, KLBD és Ecocert minősítésekkel büszkélkedhet.

Felvágni és kikaparni

A magok és az egész rudak kiválóan alkalmasak édes ételek, például sütik, desszertek, cokorkák, fagylaltok, kásák, csokoládék és pudingok ízesítésére. De hideg szószokba, smoothie‑kba és alkoholos italokba is remek. Az édességeken kívül jól illik a halakhoz, tenger gyümölcseihez és baromfihúsokhoz is. Egyszóval a konyhában szinte mindenhez használhatod a valódi vaníliát.

Még a használt rúdnak is megvan a maga haszna

Miután kikapartad a magocskákat, ne dobd ki a rudat, kár lenne érte. Még maga a héj is felhasználható (növényi) tej vagy cukor ízesítésére. A kiáztatása után krémek, smoothie‑k, tészták és egyéb ételek ízesítésére is alkalmas.

Mindig friss vanília

A vaníliarúd könnyen kiszárad, ezért jobb, ha zacskóba csomagoljuk, majd jól záródó edénybe tesszük. Hetente egyszer ki kell nyitni, és hagyni, hogy a vanília "levegőt kapjon".

Vilgain BIO Bourbon vaníliarúd pontokban:

  • a legjobb ár-érték arányú fajta
  • hosszú, magocskákkal (kaviárral) teli rudak
  • intenzív íz és aroma
  • helyi madagaszkári gazdáktól származik
  • ökológiai tanúsítvánnyal rendelkező termék

Összetevők

100% vaníliarúd*.

*biológiai gazdálkodásból

Származási ország: Madagaszkár.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Hűvös, száraz és napfénytől védett helyen tárolandó.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Kapcsolódó termékek

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

A többiek is megvették

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________