Vilgain BIO Aszalt tőzegáfonya - almalével édesített, enyhén savanykás bogyós gyümölcsök
Az áfonya jellegzetes piros színű, savanykás-édes ízű bogyós gyümölcs. Ezt a finom gyümölcsöt még jobbá tettük, így almalével édesítettük, mindezt BIO minőségben, kizárólag természetes cukrokkal és tartósítószer nélkül.
A bioaktív anyagok természetes forrása
Az áfonya fitokémiai anyagok forrása, többek között fenolsavak, antociánok és A típusú proantocianidinek, amelyek hagyományosan nem találhatók meg a bogyós gyümölcsökben olyan mértékben, mint az áfonyában. Kiegyensúlyozott étrendbe beépítve hozzájárulnak az egyén egészségéhez, és pozitív hatással lehetnek a húgyúti funkciókra*. Emellett fontos C-, K- és E‑vitaminok forrásaként is szolgálnak.
Kiváló konyhai alapanyag
Ha szeretsz sütni, az áfonya ideális összetevője lehet a pitéknek, különféle desszerteknek, de finom mártásoknak, tapasoknak vagy friss salátáknak is. Ha a sütés‑főzés nem a te világod, akkor is finom nassolnivaló, amelyet a nap bármely szakában fogyaszthatsz.
Vilgain BIO Aszalt tőzegáfonya pontokban:
- finom édes íz az almalé által
- kizárólag a természetben előforduló cukrokkal édesítve
- tartósítószer nélkül és BIO minőségben
- édes nassolnivalóként ideális
- vitaminokban és antioxidánsokban gazdag
*Jeffrey B. Blumberg, et al., Cranberries and Their Bioactive Constituents in Human Health, Advances in Nutrition, Volume 4, Issue 6, November 2013, Pages 618‑632, https://doi.org/10,3945/an.113,004473.