Andrea S.

Andrea S.

Az íze nagyon jó, és szeretem, hogy lilává varázsolja a nyelvet és a fogakat. 😁 Én talán a squashban és a súlyemelésben tapasztaltam a legnagyobb hatást, nem vagyok annyira szétszórt és a sportra koncentrálok. A barátom LoLko-t játszik és dicséri a jobb reflexeit és a koncentrációját. Minden reggel beveszünk egy tablettát.

Szia Andrea, örülünk, hogy tetszik a termék. A nyelv színezése az aranyvesszőből származó természetes agyongyümölcs kivonatnak köszönhető :-). További szép napot kívánok.

3 hónapos használat után javulást látok a bőrömben, a hajamban és a körmeimben. Nekem jól oldódik (villával keverem a pohárban) és az íze kellemes, frissítő. Egy csomag után mindig váltogatom az ízeket, hogy ne vigyem túlzásba. :)

Három hónapja szedem rendszeresen, és javulást tapasztaltam a bőrömön (sokkal kevesebb pattanás, különösen az arcomon) és a hajamon (sok új "babahaj" és nem olyan sok göndör).

A szérum felvitele után "bársonyos" a bőröm, és úgy tapasztalom, hogy segít csökkenteni a mitesszereket. Kellemes illata van és jól beszívódik

Érzékeny bőröm van, a habot reggel és este használom a bőröm tisztítására sminkelés után, és nagyszerű, az arcom nem pirosodik, nem viszket vagy hámlik a hab után. 🤩 Ráadásul kellemes az illata és könnyű vele dolgozni.