10
megválaszolt kérdés
Sziasztok, lehet ezeket a kapszulákat lefekvés előtt akkor is bevenni, ha vacsorára joghurtot eszem túróval? Mert a tejtermékekből származó kalciumnak meg kellene akadályoznia a magnézium felszívódását a vékonybélben. Szóval dilemmám van, hogy mit tegyek, illetve milyen időbeli távolságot kell tartanom egy ilyen étkezéstől, hogy legyen értelme bevenni ezeket a kiegészítőket? Lefekvés előtt még mindig vízben elkevert fehérje kazeint veszek be, így az nem befolyásolhatja a magnézium felszívódását. Köszönöm szépen
Nők számára is alkalmas? :-)
Helló, a szövegben azt írják, hogy napi 1 kapszulát kell bevenni, de a csomagoláson az áll, hogy napi 2 kapszulát. Mi a helyes?
1
Dobry den, je mozne tento pripravek uzivat spolu s Nitrixem 2.0? nebo s HMB?
Szia, használhatom ezt Tribulus terrestrisszel is? Köszönöm a választ
Hogyan kell megfelelően kombinálni a kreatint, glutamint, fehérjét és ezt a terméket. Heti 4 alkalommal edzek. Köszönöm a választ
Azt szeretném kérdezni, hogy a termék kombinálható-e a scitec l-glutaminnal?
Szeretném lefekvés előtt bevenni, mert néha nehezen alszom el, sajnos éhgyomorra nem tudom bevenni, ahogy kellene, mert este általában túrót vagy kazeint eszem. Vagy hagyjam abba a túró szedését?
Helló, lehet ezt a terméket tribulussal együtt szedni? Előre is köszönöm
Jó napot kívánok kérdezni, hogy lehetséges-e a termék használata izomgörcsök megelőzésére. És hogy ebben az esetben lehet-e edzés előtt fogyasztani a terméket. Köszönöm.