3,7
146 értékelés

Szuper gyors reggeli/ebéd. Az árát kicsit alacsonyabbnak tudnám elképzelni, de legalább tisztességes adagot kapunk a pénzünkért, az elkészítése abszolút egyszerű és az íze is nagyon jó.

Hruza, elpazarolt pénz

Szuper íz, gyors elkészítés 👍

Főleg nem shakerben! - Ennek a pudingnak az íze isteni. Az Ehrmann fehérjepudingjához hasonlítanám. Mindenképpen újra megvenném. Az egyetlen mínusz a használati utasítás. Nem tudom, ki gondolta, hogy azt tanácsolja a vásárlóknak, hogy a pudingot shakerben készítsék el. Kipróbáltam a munkahelyemen uzsonnára és még egy órán keresztül szedtem a pudingot a rácsról. Tényleg őrületes enni, nem jön ki a shakerből, szó szerint ki kell verni a shakerből. Legközelebb kipróbálnám befőttesüvegben, fedővel, lehet, hogy jobban fog működni.

Panna cotta - a panna cotta ízt vettem egy kis próbapakolásban. Előző nap elkészítettem, és hagytam kihűlni a hűtőben. Másnap túlfőzött málnával koronáztam meg, ami szerintem jó volt. Egyébként magát a panna cottát elég ízetlennek találom. Szóval szerintem egy kis ízesítésre van szüksége.

Nem sokat, tettem hozzá egy banánt, de még mindig rá kellett vennem magam, hogy befejezzem, és utána sem éreztem magam túl jól....

Szuper nassolnivaló - Nyárra hűtve a hűtőből nagyszerű ajánlat! :) Az íze édesebb és nem tudtam volna, hogy dupla csokis, erősebb csoki ízre számítottam volna... de egyébként nekem megfelel, sokáig eltelít.

gyors helyettesítő - ha nincs idő házi készítésű édességeket készíteni, időről időre gyors helyettesítőnek használható

Desszert vagy uzsonna - a receptnek köszönhetően kipróbáltam a panna cotta ízesítésűt, és nagyon finom volt. Őszintén szólva nem vártam sokat, de a pudingnak nem volt utóíze, könnyű volt, ízletes és tökéletes volt uzsonnára. A felét odaadtam a testvéremnek, és mindkettőnknek elég bőséges volt. El tudom képzelni, hogy nyáron házi fagylaltot vagy jégkrémet készíthetek belőle. Azonnal vettem egy egész csomagot. Mindenképpen ki fogom próbálni a csokoládésat is.

Mnam! - Nagyon édes, de finom és könnyen elkészíthető... Ajánlom!