10
megválaszolt kérdés
Hello Szeretném megkérdezni, hogy ez a termék együtt használható-e a TPW Thermopro-val és koffein tartalmú termékekkel? Köszönöm a választ
helló mi a különbség a kreatin és a tejsavópor között?
Szia, kíváncsi lennék. Olvastam pár oldalon, hogy a kreatin a béta-alaninnal együtt növeli a hatását (vagyis a béta-alanin növeli a kreatin hatását), ha együtt adják edzés előtt. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez igaz-e és hogy célszerű-e ezt a kreatint ezzel a béta-alaninnal együtt kombinálni? http://aktin.cz/anabolizery-a-no-doplnky/scitec-beta-alanine-120g Köszönöm szépen.
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a fehérjéhez adhatok-e kreatint, majd vízzel leöntöm és megiszom, még soha nem volt ilyen, ezért szeretnék tanácsot kérni, előre is köszönöm.
Helló, Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a kreatin mikronizált vagy nem? Gondolom igen, manapság már minden kreatin mikronizált, nem? Szóval arra lennék kíváncsi, hogy mi a különbség a monohidrát és a kreatinát között? http://aktin.cz/kreatin/scitec-microntec-350g? Előre is köszönöm a választ :)
Hello.Szeretném megkérdezni, hogy ez a Creatin tartalmaz-e anabolikus szteroidokat vagy más anyagokat? Köszönöm.
Helló, azt szeretném kérdezni, hogy ha abbahagyom a Creatin szedését, veszítek-e izmot a szedése közben? Köszönöm
Srácok Azt akarom kérdezni, ha én is halom három adagot az egész én erőnléti edzés Köszönöm a választ
Hello Szeretném megkérdezni, hogy mennyi vizet kell tennem egy adag kreatinra??
Hello Szeretném megkérdezni, hogy mivel keverjem ezt a kreatint? Én nem szedek gainert. Gyümölcslé, víz, ásványvíz? Köszönöm