93
megválaszolt kérdés
Sziasztok van One Stop XTREME - Reflex Nutrition 4 az ajánlott fogyasztás után még fogyasztható sajnálom, hogy kidobom jó íze van nem is csomós köszönöm a választ
Szia, nem vagyok biztos benne, hogy jól értem ezt a terméket, kell-e ez a klasszikus fehérje helyett, mint például - https://aktin.cz/reflex-nutrition-100-whey-protein/cokolada-2000-g-19213... vagy kombináljam ezt a terméket a klasszikus fehérjével egy időben? Heti 4 alkalommal edzek és 72 kg vagyok 186 cm-nél. Azt is kiemelem, hogy az OSX-et 70g helyett napi egy nassolást és 120g-ot szedek edzés után. Köszönöm szépen.
1
Helló, lehet forró vízzel keverni? A csokoládé íze számomra TOP, így a kávét helyettesíteném az itallal. Lehet hülye kérdés, de nem fog elrontani semmit az ital? Egyébként a shakerben remekül oldódik, tölt és ízlik 1. Korai még bármilyen hatást kifejteni a szervezetre. Köszönöm szépen.
Szedjek külön kreatint, vagy ez fedezi a napi 5g-os adagot? Köszönöm.
Helló. Edzés után milyen hamar kell meginnom? Azonnal? 10 perc múlva? 30 perc? Köszönöm
Hello, kaptam Öntől ezt a terméket ingyenes Nexgen pro multivitamin emésztőenzimekkel. Ez alkalmas a kombinálásra? Mert ahogy olvastam, úgy tűnik, hogy az eredeti termék már tartalmazza ezt, így arra gondoltam, hogy egy-egy szabadnapon, amikor nem EGY STOP-ot fogok bevenni, vagy a tablettákat a készítmény befejezése után szedem be. Ti mit ajánlanátok? Köszönöm
1
Szia, ez a fehérje megfelelő egy pubertáskorban lévő gyermek számára? Köszönöm.
Helló, a termék még mindig raktáron lesz? Alternatívaként, mikorra várható? Köszönöm.
Helló. A termék még mindig raktáron lesz? Fokozatosan minden íz elfogyott, és már régóta nem kapható. Megszűnt az értékesítés? Van megfelelő helyettesítő termék? Nagyon elégedett voltam ezzel az all in one termékkel. Köszönöm szépen.
Szia, ez a termék alkalmas egy 16 éves úszónő számára? Az edzés utáni lassú izomregenerációval küzd, a tejsav felgyülemlik a szervezetében és fáradtak az izmai... Hetente 5 alkalommal 2 órás edzéseket tart és heti kétszer 2 órát edz a konditeremben. Erősödnie kell és javítania kell az idején. De attól tartok, hogy a termék szedése után nem fog tömeget növelni (elhízni). Ő csak egy lány és nem akarjuk, hogy Rambo legyen. Köszönöm.