33
megválaszolt kérdés
Helló, szedhetem a Reflexet egyszerre a probiotikumokkal és a megnesium bisglycináttal? Vagy ez felesleges?
Szia, szedhetem ezt a vitamint 16 évesen is? Aktívan sportolok, és úgy gondolom, hogy kiegészítené azt, amit az edzések során fogyasztok. Köszönöm szépen
Üdvözlöm, az ajánlott adagolásban lévő vitaminok mennyiségével kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Egyes vitaminoknál nagyon magas százalékban van a beviteli referenciaérték. Nem vagyok ezzel tisztában, de engem ez meglepett. Az rendben van, hogy 2000% rhp B12, 1000% rhp B1 felett 700% B6 és B2 naponta? Ha összehasonlítom az értékeket az Vilgain multivitaminokkal, akkor a legtöbb összetevő rhp-je lényegesen alacsonyabb, általában 100% körül van. Köszönöm a választ.
Helló, kérem, adjon tanácsot, hogy ezt a kiegészítőt kombinálni kell-e az Alavis Maxima Triple Blenddel? Köszönöm szépen
Szia, szedhetem ezt a multivitamint 19 évesen is? Köszönöm.
Jó napot, azt szeretném megkérdezni, hogy tanácsos-e béta-karotint szedni a multivitamin mellé. Köszönöm.
Jó napot kívánok kérdezni, hogy ez a termék szoptatás alatt is szedhető-e? Köszönöm.
Jó napot kívánok kérdezni, hogy ez a termék alkalmas-e tehéntej-allergiás (fehérje-, nem laktóz-) embereknek. A Lactospore tartalom miatt kérdezem. Köszönöm szépen.
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a gyerekek is szedhetik-e ezeket a vitaminokat.... Köszönöm válaszát
Nincs valahol egy Reflex Nutrition Nexgen VS Vilgain Multivitamin összehasonlítás? Az összetevők eléggé hasonlóak csak mindegyikben egy-egy másik elem van jobban túlértékelve. Vajon lehet-e azt mondani, hogy mindegyik termék más "helyzetre" jótékony hatású?