49
megválaszolt kérdés
Szia, kiegészíthetem ezt a multivitamint béta-karotinnal?
Helló, milyen okból állítja, hogy ez a kiegészítés különösen alkalmas sportolók számára? Szeretném megvenni apukámnak a szülinapjára, de ő nem nagyon szeret sportolni :D szóval ez fontos?
Helló, kell-e kalciumot pótolnom?
Szia, a multivitamin tartalmaz omega 3-at is? Köszönöm szépen
Helló, miért nem alkalmas a multivitamin terhes és szoptató nőknek? Nekem egy éves gyermekem van és még szoptatok, szedhetem-e beállított adagolással? A beszélgetésben napi egy kapszulát olvastam, a csomagoláson az van, hogy napi háromszor egy kapszula, szóval most nem tudom :-) Előre is köszönöm a tanácsokat.
1
Jó napot, a Reflex Nutrition Nexgen használható egy 12 éves fiú számára, ha igen, kérem, milyen adagolásban, köszönöm.
Helló, a kapszulám színe narancssárgáról inkább feketére változott, ez rendben van, és szedhetem tovább, vagy hiba van? Köszönöm.
Üdvözlöm, azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e a napi tabletta adagot az OMEGA 3 napi adagjával egy időben bevenni. Vagyis 4-6 tabletta étkezés közben. Úgy értem, hogy pl. felszívódnak-e az anyagok úgy ahogyan kell és van-e rá bármilyen hatása. Köszönöm szépen
Szia, lehet együtt használni a Maca kapszulával? Köszönöm.
Sziasztok,azt szeretném megkérdezni,hogy nem baj-e ha a nexgen pro szedése után rosszul lettem.Ha langyos reggelen vettem be.Köszönöm szépen.