14
megválaszolt kérdés
A szöveges leírásban és a csomagoláson is meghatározatlan mennyiségű magnézium-oxid szerepel. Tehát mi a felszívódó kelátos forma vs. magnézium-oxid tartalmi aránya?
Szia, kérlek, szedhetem ezt a táplálékkiegészítőt szoptatásra? Köszönöm a választ.
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e magnézium bisglicinátot, omega 3-at, nexgen és pro multivitamint együtt szedni a warfarinnal?
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy ez a magnézium jól kombinálható-e a Reflex Nexgen Pro multivitaminnal? Vagy akkor túl magas lenne a magnézium bevitel? Sportoló vagyok, néha napi 2x edzek, így szükségem van a megfelelő vitamin és ásványi anyag ellátásra az edzések között :)
Helló, a termék alkalmas terhes nők számára? Köszönöm az információt
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a magnéziumnak van-e hatása napi 3 tabletta hosszabb ideig történő szedése után, vagy lehet-e naponta egyszer edzés előtt fogyasztani, hogy abban a pillanatban több energiám legyen😁köszönöm.
Sziasztok, mint tudjuk, a magnéziumot legjobb lefekvés előtt, éhgyomorra bevenni, de mi a helyzet a kazein szedésével? Együtt nem lehet szedni, mert nem szinergiás a kalciummal, akkor válasszunk valamilyen időbeli különbséget, reggel éhgyomorra vegyük be, vagy válasszunk más lehetőséget? Szeretném a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségekből. Köszönöm szépen
Sajnálom, hogy megint ezzel zavarlak, de hogyan nem működött a mágnes nekem. Mivel a legtöbb dolog, amire szükségem van és akarom, hogy a héten van raktáron a megrendeléssel vártam, ami hiba volt :/ bármilyen ötlet, mikor lesz újra raktáron. Köszönöm szépen
Hello, mikor lesz kb. raktáron? Köszönöm szépen
Szép napot, mikor fogsz feltölteni köszönöm?