4,7
59 értékelés

Úgy működik, ahogy kell, de az íze nem nagyszerű.

Szuper- működik

Ez kövérít.

Csak a WANT (csokoládét) értékelem. A termék tényleges hatását még nem tudom megítélni, mivel rövid ideig szedem. Mindenesetre az ízében borzasztóan csalódtam. Nem értem a többi véleményt, és azon gondolkodom, hogy talán hibás mintát kaptam. Az íze az illatához képest ízetlen és a végén van egy kellemetlen kémiai csóva. Ettől pedig lehetetlen megszabadulni. Egyébként nagyon szeretem a Reflex termékeket és nem tudok betelni a márkával. De itt most csalódtam.

A Reflex az egyik legjobb gainer véleményem szerint. Az íze, az összetétele... számomra nincs semmi panasz. Ha nem leszel tőle rosszul néhány összetevője miatt - és vannak ilyenek..., akkor remek választás.

Szuper íz - ajánlom, pontosan úgy, ahogy vártam, csokoládé bomba

Ajánlott - Ideális snack vagy reggeli, ha nincs reggeli, vagy egyszerűen nem tudsz reggelizni.

jó - nem találtam olyan nehéznek, mint más szacharidokat.

Legjobb voltam - Az egyik valóban a legjobb gainer. Nagyszerű íze van, és nem olyan, mint a többieknek, amelyeknek "mesterséges" íze van. Ajánlom a csokoládét!!! Már 2 hete szedem és újra rendelem és hűséges maradok!

RN Instant tömeg nehéz - Ha valakinek tényleg gondjai vannak az izomtömeg növelésével. tömeget, és bármit tesz, még mindig nem tud egy grammot sem szedni, akkor ezt kell kipróbálnia. Személyes tapasztalatból mondhatom, hogy a változások már néhány napos használat után elkezdenek látszani.