32
megválaszolt kérdés
Sziasztok megkérdezhetem, hogy 14 évesen szedhetek-e kreatint vagy fehérjét? Köszönöm.
Helló. Lesz nagyobb kiszerelés is?
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a kreatin abbahagyása után mennyi idő múlva "folyik ki" az izmokból a víz, ami a használata során "képződött"? Köszönöm szépen.
Helló, lesz-e valaha is újra raktáron az ömlesztett penész?
Helló, mikor lesz újra készleten az 500g? Előre is köszönöm válaszát.
Helló, helló. Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz újra raktáron az 500 g? Köszönöm.
Helló, helló. Szeretnék kapszulás kreatint rendelni és érdekelne, hogy kapszulák esetén nincs-e szükség indítási fázisra. Az adagolási lapon ugyanis csak napi 2-3 kapszula van feltüntetve, míg a por formánál van egy felfutási és fenntartási fázis, amelyben a kreatin mennyisége jelentősen változik. Köszönöm a választ.
Szia, van különbség a termék por és kapszula formája között? Mármint a termék hatékonyságában, funkciójában. Köszönöm szépen
Helló. Szeretném megkérdezni - ez a termék porított változatban van meg, és problémám van azzal, hogy még edzésmentes napon is bevegyem, ezért gondoltam, hogy megrendelem a kapszulás változatát, de Ön azt jelzi, hogy naponta 3-szor kell bevenni. Ez tényleg így van? Ha igen, akkor lehet-e rendelni egy másik kapszulás kreatint, aminek kisebb az adagolási gyakorisága és kombinálni ezzel a porral? Köszönöm
Sziasztok, lehet ezt a Creapure Creatine-t kisebb mennyiségű vízzel, gyümölcslével pl. 250ml-rel is bevenni, mert az 500ml-t nagy mennyiségnek tartom?