8
megválaszolt kérdés
Hello Szeretném megkérdezni,szedek fehérje Valin, leucin. Megrendeltem neked bCAA-t.A fehérjékből csomókat csinálok fél nem alszom a fizetésen. Mekkora vagy kicsi a kapszula. AZ a kérdés.van protei Valin leucinnal 400g fehérje mit kell pótolnom a fehérjét rendetlenséget csinálnak és csomókat. Én seprűvel keverem a fehérjét 850 kc van csomók. A többi tabletta könnyen lenyelhető nagyok vagy kicsik.
Helló, ezek vegán bcaa? Vagy kínálsz ilyen terméket? Köszönöm.
Helló, Érdeklődnék, hogy kombinálható-e a https://aktin.cz/reflex-nutrition-clarinol-cla címmel? vagy más BCAA ajánlásokkal?
Helló, Megrendeltem ezt a bcaa-t, de nem tudom, hogyan kell adagolni, hogy ne vegyek be túl nagy adagot, figyelembe véve a 44 kg-os súlyomat - nagyon vékony vagyok. Figyelek a makrókra, a fehérjebevitelem megfelelő - TPW tejsavófehérjével egészítem ki. Körülbelül a negyedik hónapja aktívan járok az edzőterembe, határozottan látok némi fejlődést, de az utóbbi időben edzés közbeni fáradtsággal és rossz regenerálódással küzdök - köszönhetően annak, hogy IF éhgyomorra edzek. Örülnék minden tanácsnak és véleménynek. Köszönöm szépen.
Helló, van egy kérdésem az adagolással kapcsolatban, 6 előtte és 6 utána, de ez 6g BCAA-t ad nekem, de átváltáskor körülbelül 16g-ot kellene kapnom. Tehát mindenkinek az igényei szerint kell beállítani? Vagy fix az adagolás napi 2x és napközben pótolódik a bevitelből (étrendtől függ).
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy ez a kiegészítő szedhető-e edzésmentes napon is? Köszönöm.
Szia, edzés előtt 6 kapszulát, edzés közben 6 kapszulát és edzés után tejsavófehérjét szedhetek? Köszönöm.
Kaphatok egy bcaa-t, mielőtt eszem, mielőtt focizni megyek?