4,3
207 értékelés

Ár/teljesítmény szuper

Ízre kielégítő, éppen elég egy bőséges fél adaghoz :)

Íze szörnyű indítási nulla, de az energia az edzés alatt még mindig szivattyú volt hűvös voltam együtt a NUTREND CARNITINE égővel, minden hűvös, csak az íz a kicker és vártam egy nagyobb energiakitörést.

Szuper íz, de nem azoknak, akik nem szeretik az ananász ízét 😂

Szerintem nagyszerű rúgó.

Az íz mint olyan nagyon jó. Itt azonban véget érnek a termék előnyei. Nem ébred fel, nem pumpál, nem pumpál, egyszerűen semmi. És még dupla adaggal is (1 egész mérőkanál - 34g). A terméknek még csak olyan íze sincs, mint a többi általam kipróbált preworkoutnak (nem olyan, mint a preworkoutok túlnyomó többségének, alig savanykás), ami számomra úgy tűnik, hogy ennek a preworkoutnak a gyártóinak a fő szándéka - nagyon jó ízzel lenyűgözni. Az, hogy a termék valóban azt teszi-e, amit elvárnak tőle, már más kérdés... Tehát hacsak nem keresel egy édes nedűt a forró nyári estékre, nem tudom ajánlani ezt a terméket.

Az első preworkout, amit valaha is kipróbáltam, és elégedett vagyok. A zacskó felét sparringra tettem és bőven elég volt, nagyon szép pumpálás. Egy egész valószínűleg túl sok lenne elsőre. Kicsit bizsereg az ujjakban elsőre, de hamar elmúlik. Grapefruit íz - iható volt, nem borzalmas, de tényleg nem tenném az ízlelőbimbóimra.

Mindenképpen ajánlom, ez az egyik legjobb kicker, amit valaha ettem. Számomra a kék málna a legjobb íz, de a többi is remek, nem fogod megbánni. :)

Pozitív, de az ízt lehetne jobban hangolni.

100%-ban működik - Íz (kék málna), de szörnyű.