4,2
187 értékelés

Szerintem nagyszerű rúgó.

Az íz mint olyan nagyon jó. Itt azonban véget érnek a termék előnyei. Nem ébred fel, nem pumpál, nem pumpál, egyszerűen semmi. És még dupla adaggal is (1 egész mérőkanál - 34g). A terméknek még csak olyan íze sincs, mint a többi általam kipróbált preworkoutnak (nem olyan, mint a preworkoutok túlnyomó többségének, alig savanykás), ami számomra úgy tűnik, hogy ennek a preworkoutnak a gyártóinak a fő szándéka - nagyon jó ízzel lenyűgözni. Az, hogy a termék valóban azt teszi-e, amit elvárnak tőle, már más kérdés... Tehát hacsak nem keresel egy édes nedűt a forró nyári estékre, nem tudom ajánlani ezt a terméket.

Az első preworkout, amit valaha is kipróbáltam, és elégedett vagyok. A zacskó felét sparringra tettem és bőven elég volt, nagyon szép pumpálás. Egy egész valószínűleg túl sok lenne elsőre. Kicsit bizsereg az ujjakban elsőre, de hamar elmúlik. Grapefruit íz - iható volt, nem borzalmas, de tényleg nem tenném az ízlelőbimbóimra.

Mindenképpen ajánlom, ez az egyik legjobb kicker, amit valaha ettem. Számomra a kék málna a legjobb íz, de a többi is remek, nem fogod megbánni. :)

Pozitív, de az ízt lehetne jobban hangolni.

100%-ban működik - Íz (kék málna), de szörnyű.

Az egész testet csípi. De jó néha kipróbálni, nem mindig.

Nem igazán kedvelem a Nutrendet, mint márkát, de ez a rúgó jó volt. Működik és jó az íze is

Pozitívan értékelem. Mindig veszek különböző ízeket és 1/3 - 1/2 arányban keverem össze egy kis vízzel és szeretem🙂.

Valószínűleg a legjobb Nutrend valaha gyártott, szilárd kicker jó áron.