4
261 értékelés

Tehát ez a legfinomabb vegán fehérje, amit eddig próbáltam. Az íze elképesztő!

A Latte íz kellemesen "kávés" volt sajnos nem keveredett jól a shakerben és csomósodott, így nem venném újra.

Próbáld ki egy turmixgéppel, vagy rázd erősebben vagy tovább, a vegán fehérje darabosabb, ez nem a termék hibája, sajnos nekünk, akik nem kaphatunk tejet, el kell viselnünk ezeket a hátrányokat, én a pisztácia ízűt ajánlom, és rázd erősen, sok vegán fehérjének van ilyen tulajdonsága :/.

A pisztácia/marcipán fényűző, könnyen lehet egy kicsit kevésbé édes, csak adjunk hozzá több vizet. Ezzel szemben a latte macchiato egyáltalán nem jó.

Egyetértek. A pisztácia nagyszerű volt, a tejeskávé pedig nem ízlett.

vegánoknak... imádom!!

A legjobb vegán fehérje 😍

Remek íze van, és emésztőenzimeket tartalmaz. Tökéletes müzliben vagy csak tejjel.

Minőségi fehérje, a legjobb ízzel, amit valaha ettem. Teljes függőség, lelkiismeret-furdalás nélkül.

A fehérje mint olyan rendben lesz, ha nem szereted a vizes fehérjéket - ez a baba egy ideig tartó keverés után nagyon sűrű lesz. Amit viszont meg kell jegyeznem, az az íze - a latte machiatto nagyon csúnya. Rendkívül édes, az íze távolról sem hasonlít a kávéra. Az első fehérje, amit nehezen tudtam lenyelni. Brr.

Őszintén szólva az egyik legjobb vegán fehérje, amit valaha ettem. A laktóz allergiám miatt kerestem egy fehérje alternatívát és ezt kipróbáltam és nem veszek másikat. Az utóíze kissé homokos és több tejjel/vízzel kell keverni, mint a klasszikus "tehén" fehérjét, de iható és az íze tényleg csúcs!

..................