4
77 értékelés

Egy kis mesterséges farok

Nekem túl száraz, de meg lehet enni.

Szép sütemény - Nagyon finom sütemény, a tápértékek is tetszenek nekem 👌 Én valahogy automatikusan csak belepattintottam egyenesen a turmixgépbe - rossz ötlet, szerintem csak a csészében kell jól összekeverni, mert a tészta olyan merev, mint egy klasszikus süteménytészta. Igazából már a nyers tészta is finom volt, a torta negyedét nyersen ettem meg.

Kiváló - Könnyen elkészíthető, kiváló ízű. Tökéletes snack vagy édesség.

Bögre torta - nagyon gyakran készítek házi bögre süteményt. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom már elkészítve és még ízesítve is. Eredetileg azt hittem, hogy túl sok vizet tettem bele, de ahhoz képest, hogy mennyire folyós volt, a mikróban pillanatok alatt csodálatosan megkelt és jó volt. Teljesen szuper egy gyors kalóriaszegény nassolnivalónak. :)

Próbáltad már tej helyett vízzel kombinálni? :)

Mint egy torta - Nagyon jó ízű, gyors elkészítés, töltelék...

bögrés sütemény - nem sok íze van

Nem sértődtem meg, nem hatott meg - ki akartam próbálni, ezért vettem pár darabot, de a Aktinu-n található recept alapján készült házi amúgy is a legjobb :)

Nem bánt, nem nyűgöz le - a hazai sokkal jobb, puhább és ízletesebb, de vészhelyzetként rendben van, de az áráért ennél többet is el tudok képzelni.

Szuper - Gyors elkészítés, jó ízű, számomra szuper!