4,4
52 értékelés

Kitűnő, aki szereti Mozart golyóit, nagyon emlékeztet rájuk.

A legjobb pisztácia fehérjeszelet

Kipróbáltam a szeleteket dupla csokoládé és sós karamell ízekben és nagyon kellemesen meglepődtem... az összetevők nem a legjobbak, de a szeletek szép puhák voltak és nagyon jó ízűek és édesek, pont nekem valóak.

nem nyűgöz le, nem sértő... ragad a fogakhoz és íze ízetlen...

Jó - Nagyon jó és puha bár.

Jó íz, gyengébb összetétel - A Biotech-től megszokott módon az ízvilág elsőrangú. Szeretném látni a készítményt hozzáadott színezékek (E102, E129) és aromák nélkül, de persze ez befolyásolná az ízt, és nem lenne olyan finom. :)

:) - puha, jó ízű

Drága szójaszuka - Olyan íze van, mint a szójaszukának...

yum - ez egy ilyen merevebb rúd, de ez egyáltalán nem von le az élvezetből. Teljesen olyan, mint a delikvens, tényleg ajánlom egészséges pótlásra, és tényleg szerelmese vagyok :D Nagyon kellemes íz, nincs utóíz evés után, és nagyon kellemes az ára. Alig várom, hogy kipróbáljam a többi ízt is.

TÖKÉLETES! - SZERETEM a pisztáciát, és ez a kombináció az étcsokoládéban abszolút luxus, a tábla egy kicsit nagyobb, de senki sem bánja :D kicsit a Delire emlékeztet, a múltkor biztosan nem rendeltem. :) Banán- a második kedvenc íz, kicsit emlékeztet a csokival bevont banánra, csak nem olyan édes. Cookies&cream- talán a leggyengébb íz, elég mesterséges, túl édes. Tiramisu- kellemes íz, kávé csak egy kicsit, inkább csak távol áll tőle (ami kár:( :D ). kevésbé édes, így legalább nem érzed úgy, mintha édességboltot ettél volna :D