23
megválaszolt kérdés
Az "ízesítetlen" változat tartalmaz szukralózt a készítményben?
Szia, tervezed valaha is, hogy málnás sajttorta ízesítésű készletre kerüljön? Köszönöm.
Sziasztok, mennyi a megfelelő mennyiség a reggeli zabkásába? Én a te Vilgain 1 perces zabodat használom - kb. 4 evőkanálnyi forró vízzel lefedve. A reggeli zabkásába csak az egészséges táplálkozáshoz szükséges fehérjét használom, nem kell jelentősen izmosodnom. köszönöm - egyébként a Vigain zabotok nagyon jó;-)
Sziasztok,azt szeretném tudni,hogy mi a különbség ez a fehérje és az ISO whey zero fehérje között? Nem értem, és nem tudok választani, tudnátok tanácsot adni?
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy jól oldódik-e magas hőmérsékleten. Egyes fehérjék hajlamosak kicsapódni. Köszönöm szépen.
Helló, a fahéjas tekercs ízről azt írták, hogy hamarosan készletre kerül, most pedig ideiglenesen elfogyott. Számíthatok rá, hogy pár napon belül újra lesz raktáron vagy nem? Köszönöm a választ.
Helló, lehet ezt a fehérjét terhesség alatt szedni? Köszönöm a választ:)
Helló, az "ízesítetlen" változat tartalmaz BCAA-t?
Helló, Már egy ideje a biotech megváltoztatta a fehérjék csomagolását, de érdekelne, hogy csak a csomagolás változott, vagy a fehérje is? Én személy szerint kicsit rosszabbnak találom a minőségét és az ízét 😔. Előre is köszönöm ☺️
Mikor lesz újra kapható a gesztenye íz? Köszönöm.
1