4,7
113 értékelés

Az íze szörnyű. A termék azzal hirdeti magát, hogy cukormentes, de a mesterséges édesítőszerek vagy bármi is az, ehetetlenné teszik. A kakaós változat kicsit jobb, a kakaó legalább némi ízt hordoz, de a banános és az epres nagyon gusztustalan. Persze a készítő szempontjából borzasztóan jól működik, nassolnivalónak némi kis szénhidráttal remek, de attól még kapok kefirt egy jó minőségű fehérjével és banánnal keverve, és az is finom ízű, és ötödannyiba kerül, mint ez a blivajz. Szóval én nem ajánlom.

Nem igazán értem, hogy miért vannak mesterséges színezékek, amikor maga a szín még a csomagoláson keresztül sem látható. Az aceszulfámot és a mesterséges aromát megeszem. Viszont nekem személy szerint nem tetszett az íze, másrészt viszont értékelni kell a fehérje mennyiséget, ha az ember megissza az egész italt.

Enyhén mesterséges íz.

Meglepően finom, és laktózmentes! Legközelebb ki kell próbálnom a csokoládét.

Jó turmixok, fehérjepudingok után kellemes változatosság a laktózmenteseknek. Egyébként nincs több eper - szagában, ízében és állagában olyan, mint az a baba köhögés elleni szirup - Ambrobene? Mucosolvan? Ezt az ízt biztosan nem veszem meg soha többé.

Kell egy recept :D Soha nem csinálok ilyen jó fehérjeturmixot otthon.Olyan íze van, mint a vaníliapudingnak :)

Édes, sűrű, egyszerűen csak egy remek shake (nem mesterséges és nem olyan az íze, mint a víznek, egy kis fehérjével) 🫶🏼 🫶🏼

A csokoládé és az eper jó, de a VANÍLIA? Olyan íze van, mint a VANÍLIA KOVÁCSNAK! :-D Tehát mind a 10 - IGEN! :-)

Szuper íz!

Hoooodly sweet but hoooodly good!😍