Amix Whey Pure Fusion Protein

15
megválaszolt kérdés
Helló.Az 1000g-os csomagokat és az összes ízesítést is készleten tartják, vagy legalább a meglévőknél bővítik az ízek számát? Köszönöm.
Helló, Heti 4 alkalommal edzek, és szeretném megkérdezni, hogy ez a fehérje alkalmas-e a gyermekkori mononukleózisom miatt. Már nincsenek problémáim, de szeretnék vigyázni a májamra. Az ár nem nagy tényező. Köszönöm
Használható-e ez a fehérje köszvényes betegségben is? Köszönöm
Jó napot, megkérdezhetem, hogy tudja-e, meddig tart ez a kedvezmény?
Hello, azt szeretném kérdezni, hogy ez a fehérje beleillik-e a diétába, le kell fogynom a hasamról és kb. 10 kilótól.Köszönöm a választ.
Hello Megvettem ezt a fehérjét és azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e ezt a fehérjét zsírégetővel kombinálni és ha igen, mit ajánlanátok. Előre is köszönöm
Döntés előtt állok az AMIX PURE FUSION,MYPROTEIN IMPACT WHEY és a SIZEANDSYMMETRY WHEY CFM WPC 80 között Nem tudom, melyiket válasszam. A fehérjét arra szeretném használni, hogy izomtömeget nyerjek, ami egy hónapos szünet után leesett.hetente legalább 4 alkalommal fogok edzőterembe járni, így ha tudtok tanácsot adni, melyik a legjobb? Mindenképpen kipróbálom mindegyiket de most konkrét tanácsra lenne szükségem köszönöm és ha tudnátok ajánlani még egyet 1200-ig tehát amelyiket most nézegetem sokat az árakon sajnos. és akkor ha tudnátok ajánlani a fehérje után a második legfontosabb kiegészítőt az izomtömeg növeléshez hogy bccaa vagy gainer vagy glutamin!
Üdvözlöm, tanácsot szeretnék kérni. Vettem AMIX WHEY PURE FUSION PROTEIN süti ízű AMIX WHEY PURE FUSION PROTEIN-t és nekem nem működik. Van itthon Gainer is ami jó ízű. Tanácsot szeretnék kérni, hogy összekeverhetem-e és összeönthetem-e és miből mennyit. Protein, Gainer, víz. Köszönöm szépen.
Helló, azt szeretném kérdezni, hogy van egy fehérje csomagom itthon és amikor elhasználom szeretném megvenni ezt az egyet, akkor még mindig eladó lesz egy hónap múlva? köszönöm előre is
Kedves Aktin "csapat" tagjai. Mint az Önök elégedett vásárlója, szeretném felhívni a figyelmüket a megadott fehérjék néhány aminosav spektrumának kissé pontatlan leírására. Az Amix például a 100%-os fehérje készítménynél az aminosav spektrumot tünteti fel! Nem pedig a termék száz grammjában. Tehát úgy tűnhet, hogy a Fusion értékei irreálisak, de valójában az arányt kb. 75%-ra kell csökkenteni - azaz a termék fehérjetartalmát. Hasonlóan téves leírásokat találsz egyes Aminostar termékeknél is, stb. Én nem vagyok egy nitpicker, aki végigmegy a katalógusodon és rámutat a hibákra. Éppen ellenkezőleg, erre a problémára akkor bukkantam, amikor a táblázatokat átnéztem, és megdöbbentem azon, hogy az 50%-os Aminostar 100%-os tejsavó jobb értékeket mutat, mint a Nutrend vagy az Extrifit klasszikusai. Javaslom, hogy figyeljetek oda ezekre a leírásokra. Meg kell különböztetni, hogy 100g termékben van-e spektrum (mint a Nutrend, Extrifit stb. csak van) vagy 100g fehérje, mint egyes külföldi gyártóknál, mint az Amix. Köszönöm a szolgálatot és az erőfeszítéseket!