15
megválaszolt kérdés
Helló, a napi három tablettát reggel délután és este kell bevenni, vagy mindhármat edzés előtt, és mindhármat délután, edzésmentes napon?
Helló. 2 kérdésem van. Először is - kombinálhatom ezt a terméket a Reflex kreatinporral? A lényeg, hogy edzésnapokon keverem a port fehérjével. Nem edzésnapokon örülnék, ha csak egy kapszulát nyelnék le. Másodszor - hány gramm kreatin van 3 kapszulában kérem? Hacsak nem a napi 3 kapszula adagja érvényes.
Helló, Egy kérdés az adagolással kapcsolatban. Itt azt írja, hogy napi 6 kapszula, a csomagoláson pedig az áll, hogy napi 3kapszula. Hol van az igazság🤔🤔🤔 Köszönöm szépen
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy ezt csak edzésnapon vagy minden nap kell bevenni. Köszönöm a választ
Jó napot, szeretném megkérdezni, hogy az Amix Creatine Monohydrate 1000g mikor lesz újra raktáron, előre is köszönöm.
Helló. Nincs telítődési fázis még a tablettáknál is? Illetve mennyit kell szedni.
Sziasztok,itt ez a kreatin ugyanúgy van adagolva mint mindenki más és követi a kreatin ciklust? Pl 4 hétig szedjünk napi 5g-ot reggel a nem edzésnapokon és edzésnapokon közvetlenül edzés után és 4 hét után álljunk le 5 hétre és utána újra kb? Köszi;)
Hello Mi a véleményed az AMIX kreatin monohidrát és a MUSCLEPHARM COMBAT POWDER kombinációjáról? Köszönöm
Csak azt szeretném kérdezni, hogy mindenhol a csomagolás szórólapjain az áll, hogy 6 kapszula 60 perccel edzés előtt, de most hallottam, hogy edzés után 6 kapszulát kell bevenni, ez napi 12 tablettát jelent! Csak azért kérdezem, hogy biztos legyen valami hatása és ne károsítsa az egészségemet! Köszönöm a választ!
mennyi ideig kell szedni a kreatint és hogyan ajánlja? Mondjuk 5 napot az első fázisban és 3 hetet a másodikban?.. :)