3,1
189 értékelés

Ezeknek a szószoknak valószínűleg mindig lesz egy furcsa mesterséges farka, de mi nem eszünk meg mindent csak azért, hogy nulla kalória legyen:-D

Folyékonyabb, de nagyszerű íze van

A karamell kiváló, kevésbé hangsúlyos, de az íze számomra nagyszerű. A tejcsokoládé ilyen klasszikus, végül is ez egy "kalóriamentes szósz".

Aki nem igényli a mesterséges aromákat, annak ez a termék biztosan megfelel. Számomra finom és ízletes. Az egyetlen mínusz a vizes állag.

a semmiről, nem venném újra

Egyáltalán nem találtam

Az íze eléggé vizes, és van egy édesítőszeres utóíze, ami talán egyeseket nem zavar, de engem igen. Lehetséges, hogy csak rossz ízt választottam, lehet, hogy kipróbálok egy másikat.

Zabkásába ízesítésnek jó, de nem nagyszerű.Nagyon keserű.

Íze nem meglepő, egy ilyen közös 0cal szósz. De az adagolás borzalmas, mindig nagy mennyiséget köp ki egy kupacban, és nem lehet szépen díszíteni semmit.

Aki klasszikus feltétellel akarja, biztosan nem (inkább a Frontrunner-től - ezek sűrűek, nincs mesterséges farok, a csokoládé íze olyan, mint a pikao). De nekem biztosan veszek még egyet. Az állaga folyékonyabb, inkább pudingszerű. Zabkásához használom lásd fentebb, de kávéhoz csak ezeket. Mesterséges farok csak enyhén, és számomra szinte kalóriamentes édesítése a kávénak, így ideális. De gondold át, hogy mit akarsz tőle, mielőtt megveszed.