Vilgain marhahúsleves só nélkül BIO – legalább 500 g húsból és csontokból készült, akár 5 l leves egy csomagolásban, helyi BIO‑hozzávalókból
Vilgain marhahúsleves só nélkül BIO – legalább 500 g húsból és csontokból készült, akár 5 l leves egy csomagolásban, helyi BIO‑hozzávalókból
Vilgain Marhahúsleves só nélkül BIO - levesalap tiszta összetevőkkel és 77% marha- és borjúcsontokkal
A húsleves kivételesen jó alapja lehet leveseknek, mártásoknak, pácoknak és sok más ételnek. Egy ilyen becsületes húsleves elkészítése azonban néhány órát vesz igénybe, és a húsleveskocka rossz helyettesítője. Próbáld ki kész marhahúslevesünket, amelynek olyan íze van, mintha most főzték volna. BIO, helyben termelt alapanyagokból készült, erős ízzel és rengeteg mikrotápanyaggal.
Kizárólag helyi, BIO alapanyagokból készült húsleves
77% marha- és borjúcsont részben fűvel, részben gabonával táplált állatokból, gyökérzöldségek, kétszeres koncentrált paradicsompüré és gyógynövények. Ennyi az egész. Só, ízfokozók és tartósítószerek nélkül az összetevők között. A felhasznált marha- és borjúcsontok és a legtöbb zöldség Belgiumban található helyi gazdaságokból származik, ahol minden kézműves.
Lassan húzott és szuper erős
A Vilgain marhahúslevest só nélkül BIO először legalább 48 órán át főzik, és 1 liter végleges húsleveshez legalább 1 kg hús és csont tartozik (de ne keress húsdarabokat a húslevesben). Ez nemcsak erős ízt és aromát, hanem rengeteg tápanyagot is biztosít. A csontok gazdag kalcium- és foszforforrást jelentenek, amelyekre az egészséges csontokhoz és ízületekhez is szükséged van. A húsleves nátriumot, magnéziumot, káliumot, ként és szilíciumot, A- és K2‑vitamint, omega‑3 és omega‑6 zsírsavakat, vasat, cinket, szelént, bórt és mangánt is tartalmaz.
Használja a marhahúslevest levesek (például ramen), mártások, rizottók, poke‑golyók alapjaként, vagy öntse kínai tésztára. Csak adj hozzá húslevest víz helyett, és máris félig kész vagy, ráadásul a mesterséges adalékanyagokkal teli húsleveskockák használata nélkül is megteheted.
Vilgain marhahúsleves só nélkül BIO pontokban:
- 77% marha- és borjúcsontból főzött alaplé
- egy csomag akár 5 l leveshez is elegendő
- helyi biogazdálkodásból, Belgiumból
- fűvel és gabonával táplált állatok húsa
- só, ízfokozók és tartósítószerek nélkül
- jellegzetes marhahús ízt kölcsönöz az ételeknek
Összetevők
Víz, marhacsont* 77%, hagyma*, sárgarépa*, paradicsompüré* (kétszeres sűrítmény), zeller*, fokhagyma*, gyógynövények*.
*ökológiai gazdálkodásból.
Figyelmeztetés allergiásoknak: A termék összetételében az allergének vastag betűvel vannak jelölve. A termék nyomokban glutént tartalmazó gabonaféléket, kagylókat, halat, tejet és szulfitokat és SO2‑t tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 ml | |
Energiaérték | 59 kJ / 14 kcal |
Zsírok | < 0,2 g |
- ebből telített zsírsavak | < 0,2 g |
Szénhidrátok | 0,5 g |
- ebből cukrok | < 0,5 g |
Fehérje | 2,99 g |
Só | 0,11 g |
Ajánlások a felkészüléshez
- Oldjon fel egy evőkanál (15 ml) marhahúslevest 0,5 l forró vízben (az adagolás csak tájékoztató jellegű, a marhahúslevest elsősorban az ízlésének és az elérni kívánt erősségnek megfelelően adagolja).
- A főzés során bármikor hozzáadhatja az étel ízesítéséhez.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer
- Hűvös, száraz helyen tárolja.
- Védje a közvetlen napfénytől.
- Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.