BIO Kókuszcukor – természetes édesítőszer karamellás beütéssel, kézzel szedett kókuszvirágból, biogazdálkodásból származó kókuszdióból.
BIO Kókuszcukor – természetes édesítőszer karamellás beütéssel, kézzel szedett kókuszvirágból, biogazdálkodásból származó kókuszdióból.
Vilgain BIO kókuszcukor - cukor lágy karamellás ízzel
A Vilgain Kókuszcukor a hagyományos fehér cukor alternatívája, amely finom, karamellás ízével kápráztat el. Az indonéziai kókuszpálma virágainak nektárjából nyerik, amelyet biogazdálkodással termesztenek. A nektárt kézzel szedik, majd felforralják, hogy karamell jöjjön létre, amelyet apró barna kristályokká zúznak.
Ideális ételek ízesítésére
A kókuszcukor felhasználása megegyezik a hagyományos cukoréval. Alkalmas különböző desszertek, palacsinták sütéséhez vagy, de megszórhatod vele reggeli zabkásádat is.
Vilgain BIO kókuszcukor pontokban:
- kiváló minőségű BIO kókuszcukor karamellás ízzel
- a fehér répacukor alternatívája
- ideális ételek ízesítésére
- kézzel szedett
Összetevők
BIO kókuszcukor 100%.
Származási ország: Indonézia.
Figyelmeztetés allergiások számára: Az allergéneket a termék összetevőinél félkövér betűvel jelöltük.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energiaérték | 1590 kJ / 380 kcal |
Zsírok | 0 g |
- ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrátok | 95 g |
- ebből cukrok | 82 g |
Fehérje | 1 g |
Só | 0,19 g |
*RBÉ - referencia beviteli érték egy átlagos felnőttnél (8400 kJ / 2000 kcal).
Értesítés
- Élelmiszer.
- Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolja.
- Védje a közvetlen napfénytől.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.