Vilgain BIO Ceyloni fahéj – Őrölt – értékes, édes illatú, antioxidánsokban gazdag madagaszkári fajta
Vilgain BIO Ceyloni fahéj – Őrölt – értékes, édes illatú, antioxidánsokban gazdag madagaszkári fajta
Vilgain BIO Ceylon fahéj - az egyik legértékesebb fahéjfajta intenzív aromával.
A Vilgain BIO Ceylon fahéj valójában a ceyloni fahéjfa kérge. A vezető séfek a világ legjobb fahéjfajtájának tartják.
A fahéjfa kérgét meghámozzák és hagyják megszáradni. Eközben spontán tekeredik fel a jól ismert rudacska formába, amelyeket aztán finom porrá őrölnek. A fahéj világosbarna színű és intenzív, kellemes illatú. Íze édes és frissítő.
Felhasználási területei széleskörűek. Leggyakrabban édes ételek, pékáruk, édességek és az ázsiai fogások ízesítésére használják. A csokoládé- vagy kávéitalokat is csodás illattal egészíti ki.
Vilgain BIO Ceyloni fahéj pontokban:
- az egyik legjobb fahéjfajtának tartják
- intenzív, kellemes aroma
- édes, frissítő íz
- Sri Lankán termesztik és gyűjtik be
- magas rosttartalom
Összetevők
100% ceyloni fahéj.
A fahéj eredete: Madagaszkár.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energiaérték | 1005 kJ / 243 kcal |
Zsírok | 1,2 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrátok | 27,5 g |
- ebből cukrok | 2,2 g |
Rost | 53,1 g |
Fehérje | 4 g |
Só | 0,03 g |
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Száraz helyen tárolandó, közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.