25
megválaszolt kérdés
Szedhetek kreatint, ha 15 év alatti vagyok?
1
Sziasztok, elkezdtem szedni az Vilgain Joint Supportot és azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e kreatint is szedni vele, vagy jobb, ha nem keverem? Köszönöm 😊
Sziasztok, kb. 2 hónapja szedem a kreatint és látom a kívánt eredményeket, amit nem szeretnék tovább fejleszteni és próbálok egy kicsit fogyni. Nekem még kb. negyed-fél csomag van hátra. Akkor most fejezzem be a csomagot, vagy tartsak szünetet?
Helló, szedhetek kreatint zsírszegény diéta mellett is? Köszönöm, hogy
Helló, 15 éves vagyok és tegnap kezdtem el szedni a creapure kreatint. A korom miatt egyelőre fél adagban szedem, tehát napi 2x helyett 3kapszula egyszer. És azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e, hogy teljes adagban szedjem (3kapszula 2x) vagy maradjak a fél adagnál. Köszönöm szépen
Szia, mi a különbség az Vilgain Creapure Creatine és az Vilgain Creatine között az áron kívül. Engem elsősorban az ÁR/teljesítmény arány érdekel.
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell mérni az ajánlott napi 5g adagot? A csomagolásban van egy 5ml-es mérőpohár és nem érzem, hogy 5g=5ml. Van egy másik gyártótól származó 5ml-es mérőkanalam is, és térfogatában eltér az Önök 5ml-esétől. Köszönöm.
Helló, azt szeretném kérdezni, hogy milyen gyakran kell kreatint szedni? Nagyon szépen köszönöm előre a választ.
Megkérdezhetem, hogy szedhetek-e kreatint, ha 13 éves vagyok és fiú vagyok?
Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy mikor kell használni a kreatint - mármint edzés előtt, vagy nem számít? És mennyi a napi ajánlott maximális adag? Köszönöm a választ.