34
megválaszolt kérdés
Jó napot, azt szeretném kérdezni, hogy ha csak egy tablettát szedek naponta, akkor lesz-e hatása vagy sem. Köszönöm.
Kérem, honnan tudhatom, hogy 4/5 kanál? Nincs kockázat.
Mikor vegyen be 4 tbl-t? Kezdő vagyok. Köszönöm.
Jó, fiam 14 éves élsportoló.. szeretném megkérdezni, hogy a kreatin árthat-e neki? Vagy mi a baj a használatával ebben a korban? Súlya 65 kg nagyon erős és atletikus focizik akarom feltenni egy hónapig nyáron és télen mindig több mint felkészülés prim az adagolás az ő súlya. Ő szedi a fehérje mellett magnézium d+K2 vitamin d+K2 változatos egészséges étrendje van. Ő edz 2 naponta 2 edzésen keresztül felkészülés megyünk 2 nehéz edzés egy foci. Kérlek ajánljatok milyen kreatint? Akár a vilgain vagy a reflex mindkettőnek kiváló véleménye van.
Van különbség a por alakú és a kapszulás kreatin között?
Helló, az Vilgain Creatine Creapure csomagolásán az ajánlott napi adag 5g = 4/5 mérőkanál, nem tévedek? Lemértem egy teljes adagolókanálnyit, és kb. 6g van benne.
Helló, az önök kreatinja alkalmas vegetáriánusok/vegánok számára? Vagy állati forrásból származik? Nagyon köszönöm előre is!
Szeretném megkérdezni az adagolást a csomagoláson azt mondja, hogy naponta 2-szer 3kapszulát kell bevenni, ez nem baromság? Csak a biztonság kedvéért megkérdezem köszönöm a választ.
Sziasztok, előttem áll egy megterhelőbb fizikai időszak, és nincs sok tapasztalatom ezekkel a kiegészítőkkel kapcsolatban. Van valami univerzális "szakácskönyvetek", hogy mit jó venni, hogy ne kezdjen el sztrájkolni a szervezet 😁? Gondolom elsősorban a regenerációról van szó, és arról, hogy hosszú futások alatt mivel érdemes kiegészíteni. Köszönöm szépen
Szedhetek kreatint, ha 15 év alatti vagyok?
1