Vilgain Csokidarabok ⁠–⁠ 250 g ⁠–⁠ hozzáadott cukor nélkül, válogatott Criollo kakaóbab Mexikóból

Vilgain Csokidarabok ⁠–⁠ 250 g ⁠–⁠ hozzáadott cukor nélkül, válogatott Criollo kakaóbab Mexikóból

Hagyományos termesztés a kakaóbab ősi bölcsőjében

A kakaóbabot a mexikói Ticul régió ültetvényein szedik. Ez a régió a kakaótermesztés gazdag történelmével rendelkezik, ami egészen a maja civilizációig nyúlik vissza. A termesztés hagyományosan, kíméletesen, növényvédők és egyéb vegyszerek használata nélkül történik. Általában kisebb helyi gazdák szállítják, termesztése pedig támogatja a biológiai sokféleséget, így hozzájárul a térség mezőgazdaságának a fenntarthatóságához.

Kíméletesen, peszticidek és vegyszerek nélkül termesztve

A helyi gazdálkodók és a fenntartható gazdaságok támogatása

Egy cseh családi vállalkozás által szabadalmaztatott recept alapján feldolgozva

A legértékesebb Criollo‑fajta

A Vilgain Chocolate Chunks a legbecsesebb fajtát, a Criollo kakaót tartalmazza. A világ kakaótermelésének kevesebb, mint 5%-át teszi ki. Termesztése rendkívül nehéz, de a babok minősége összehasonlíthatatlan a klasszikus fajtákéval. Gazdag, krémes ízzel, ami nem keserű, gyümölcsös, diós és fűszeres ízjegyek széles skálájával vonzza az embert. 

Az emésztőrendszer megfelelő működésének a támogatása

A csokoládé remek rostforrásként? A miénk igen, méghozzá a prebiotikus - az inulin által. Nem a vékonybélben szívódik fel, hanem eljut a vastagbélbe, ahol prebiotikumként – a jótékony baktériumok táplálékaként szolgál. Az egészséges emésztőrendszer számos más egészségügyi előnnyel, valamint az élelmiszerekből származó tápanyagok optimális felszívódásával jár együtt.

Csomagolás: 250 g
Csomagolás: 250 g
100 g
Energia
2159 kJ / 517 kcal
Zsír
40 g
- amelyből telített zsírsavak
20 g
Szénhidrát
16 g
- amelyből cukrok
13 g
Rost
34,2 g
Fehérje
6 g
0,07 g
100 g
Energia
2269 kJ / 547 kcal
Zsír
46 g
- amelyből telített zsírsavak
28 g
Szénhidrát
9 g
- amelyből cukrok
3 g
Rost
32,2 g
Fehérje
6 g
0 g

Összetevők

Kakaóvaj, természetes cikóriagyökér rost, teljes zsírtartamlú tejpor, természetes kukoricarost, emulgeálószer: napraforgó lecitin, természetes vanília‑kivonat.

Kakaó szárazanyag‑tartalom legalább 33%.

Allergének: Az allergének az összetevőkben félkövérrel vannak kiemelve. Nyomokban dióféléket, szóját és glutént tartalmazhat.

Összetevők

Kakaómassza, kakaóvaj, természetes cikóriagyökér rost, természetes kukoricarost, emulgeálószer: napraforgó lecitin, természetes vanília kivonat.

A csokoládé kakaószárazanyag‑tartalma legalább 70%.

Allergének: Nyomokban dióféléket, tejet, szóját és glutént tartalmazhat.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer, édesítőszerekkel.
  • Hűvös, száraz és sötét helyen, 26 °C alatti hőmérsékleten tárolandó.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,6
86 értékelés

Nagyszerű a sütéshez... Néha még így is átveszi az irányítást...

Abszolút finom csokoládé.

kiválóan alkalmas tésztába való sütéshez (pl. muffinok stb.) - cukor nélküli csokoládé

Ez nagyszerű. Nincs cukor. Nincs klasszikus édesítőszer.

2
megválaszolt kérdés
Helló, mikor lesz kapható a fehér csokoládé?
Az összetevők közül a kukoricarost GMO mentes?