Vilgain BIO Hajdinaliszt – kiváló minőségű teljes kiőrlésű liszt, mikrotápanyagokkal és rosttal
Vilgain BIO Hajdinaliszt – kiváló minőségű teljes kiőrlésű liszt, mikrotápanyagokkal és rosttal
Vilgain BIO Hajdinaliszt - különleges ízű, álgabonából készült liszt
A hajdinaliszttel ugyanúgy dolgozhatsz, mint a hagyományos liszttel, használhatod magában, vagy megfelelő arányban keverheted más liszttel. Alkalmas sós és édes ételek készítésére, levesek, mártások vagy kenőkrémek sűrítésére, de sütéshez is. Tökéletes tészták (kenyér és pizza) készítéséhez, amelyek sajátos hajdina ízt kapnak, de sütemények, palacsinták és kekszek készítéséhez is.
A tápérték szempontjából érdekes élelmiszer, mikrotápanyag- és rutintartalommal
A hajdina fontos rost-, valamint magnézium-, cink- és vasforrás. A vitaminok közül megtalálhatok benne a B‑vitaminok csoportja. A hajdina az egyik leggazdagabb természetes rutinforrás, egy antioxidáns, ami az egész szervezetben pozitív hatást fejt ki az erekre, az E‑vitaminnal együtt helyreállítja a rugalmasságukat, károsodásuk esetén javítja az állapotukat.
Vilgain BIO Hajdinaliszt pontokban:
- 100% hajdinaliszt
- alkalmas sós és édes ételek készítéséhez
- alkalmas sűrítésre, sütemények és édes desszertek sütésére
- BIO minősítés
Összetevők
100% biohajdina.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 1428 kJ / 337 kcal |
Zsír | 2,3 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
Szénhidrát | 67 g |
- amelyből cukrok | <0,5 g |
Fehérje | 12 g |
Só | <0,01 g |
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Száraz helyen tárolandó, közvetlen napfénytől védendő.
- Vilgain s.r.o. (korábban Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (korábban Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.