Kukicha BIO – hagyományos japán zöld tea enyhén édes ízzel, alacsony koffeintartalommal

Kukicha BIO – hagyományos japán zöld tea enyhén édes ízzel, alacsony koffeintartalommal
Vilgain Kukicha BIO - finom japán zöld tea alacsony koffeintartalommal
Vilgain A Kukicha egy hagyományos japán zöld tea , amelyet a Camellia sinensis teanövény finom gallyaiból, szárából és száraiból készítenek, amelyek a prémium teák, mint a Sencha vagy a Gyokuro feldolgozása után maradnak meg. Alacsony koffeintartalmának köszönhetően enyhe, édes-diós ízű, kellemes umami jegyekkel, amelyek megkülönböztetik más zöld teáktól, így ideális esti kortyolásra vagy érzékenyebb emberek számára.
Hagyományos "mottainai" tea - ne pazarolja, használja fel az egészet.
Japánban a Kukicha régen a parasztok és a teamesterek teájaként volt ismert. A leveleket eladták, míg a gallyakat és a szárakat megtartották saját használatra. Ez az ital tehát a mottainai filozófiát szimbolizálja, amely szerint a természet teljes ajándékát értékelni kell, és nem szabad elpazarolni, amit a teanövény nyújtani tud.
Feldolgozás a hagyományoknak megfelelően
A Kukicha készítése idő- és munkaigényes folyamat. A zsenge szárakat és szárakat gőzölik, szárítják és a levelektől való elválasztás után enyhén pörkölik, hogy kifejlődjön a tea jellegzetes íze. Az egyes lépések során a hőmérséklet gondos szabályozásával a tea nemcsak aromáját és ízét, hanem tápértékét is megőrzi.
Ásványi anyagok és antioxidánsok gazdag forrása.
Bár kevesebb koffeint tartalmaz, a Kukicha tele van értékes anyagokkal. A szárak és a gallyak aminosavakat, ásványi anyagokat, például kalciumot, káliumot és magnéziumot, valamint nyomelemeket tartalmaznak. Ezenkívül a levélszárak a lignineknek és poliszacharidoknak köszönhetően enyhén édes ízt adnak a teának. A hagyományos kultúrában található katechinek és flavonoidok támogatják a szervezet természetes védekezőképességét.
Vilgain Kukicha BIO pontokban:
- Finom gallyakból, szárakból és levélnyelekből készült hagyományos japán tea.
- Kagoshima és Miyazaki prefektúrákból származik Kyushu szigetén.
- Asatsuyu és Saemidori fajták - jellemzően finom umami ízük miatt.
- szinte koffeinmentes - esti fogyasztásra is alkalmas.
- enyhén édes, diós és harmonikus ízvilágú
- nagyszerű választás hideg főzéshez - frissítő ital a forró napokon
- bio minőség, hagyományos japán feldolgozás
- a mottainai szimbóluma - a természet tisztelete és a pazarlás mellőzése
Összetevők
Összetevők: BIO valódi zöld tea(Camellia sinensis) 100%.
Származási ország: Japán.
Használati utasítás
- Öntsön fel 7 g teát (2 evőkanál) 0,5 l vízzel (70‑80 °C hőmérsékletű).
- Hagyja ázni 1‑1,5 percig.
- Alkalmas két vagy több főzet készítéséhez és hideg áztatáshoz.
- Adagok száma: 7.
Értesítés
- Élelmiszer.
- Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolja.
- Védje a nedvességtől és a közvetlen napfénytől.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.