20
megválaszolt kérdés
Helló, terveztek nagyobb csomagokat is?
Üdvözlöm, tervezi az algákból származó VEGÁN omega 3 piacra dobását? Köszönöm.
Sziasztok, megkérdezhetem, hogy 15 évesen szedhetem-e az omegas3-at? Vagy más az adagolás a felnőttekhez képest? És azt is szeretném megkérdezni, hogy az omega3-at kombinálhatom-e D3+K2 vitaminnal és magnéziummal?
Helló, Szeretném megkérdezni, hogy mennyi az oxidációs stabilitás órákban? Előre is köszönöm válaszát 😊
Helló, mennyi A-vitamin van 1 kapszulában? Köszönöm.
Helló, az Vilgain Omega-3 tartalmaz rozmaring kivonatot, kérem? Alkalmas terhes nőknek? Ami a tokoferolokat illeti - mennyi az a mennyiség, hogy ne használjuk túl a vit.E-t? Nagyon szépen köszönöm előre is. JN
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a termékleírásban azt írjátok, hogy ezek az Omega 3 tokoferolokkal dúsítottak, de az összetevők között nem szerepelnek, akkor hogy áll a termék tartalma? Előre is köszönöm
Üdvözlöm, a tárolással kapcsolatban lenne kérdésem. Ön azt írja, hogy az Omegát hűvös helyen kell tárolni. Milyen foktartományról van szó? Hűtőszekrényben tárolhatom, vagy elegendő a szobahőmérséklet (és a hatóanyagokat nem befolyásolja)? Előre is köszönöm.
Mi történt az Arany Omegával? Miért nem kínálják többé? :(
Sziasztok, normális, hogy az omega felbontás után egy nagy csomóvá ragad össze? Csak kézzel lehet szétválasztani őket, és elég erősen összeragadtak :)