Vilgain Grass-Fed Whey Protein Isolate

18
megválaszolt kérdés
Lenne egy kérdésem, a boltban van egy szteviol glikozid alapú édesítőszer, ez azt jelenti, hogy csak Stevia van benne, vagy van benne cukor, glükóz vagy szukralóz vagy más összetevő?
Kiváló minőségű fehérjét keresek, de látom, hogy ebben stevia van - ami meddőséget okoz a férfiaknál. Van olyan fűvel táplált fehérje, amiben nincs stevia?
Sziasztok, szeretném megvenni az ízmentes izolátumot, nem gondoltatok arra, hogy azt is kínáljátok? Szeretem magam ízesíteni a fehérjémet, vagy zabkásába tenni, ami mindig más ízű (alma, csoki, banán stb.). A stevia nem illik az ízlésemhez.
Jó napot, szeretnék rendelést leadni, az izolátum fogyóban van, de nincs raktáron. Szeretném megkérdezni, hogy ezen a héten lesz-e raktáron... Nem akarok két hét alatt több rendelést leadni, de szükségem van a táp utánpótlására... Szóval ha megéri várni. Köszönöm és szép napot kívánok
Helló, szeretnék lefogyni és formálni az alakomat kb. -7 kg. A fehérje vagy az izolátum jobb nekem (laktózérzékeny vagyok). Köszönöm.
Helló, megkérdezhetem, hogy a nagyobb csomag mikor lesz újra raktáron? köszönöm.
Helló, terhes nőknek is alkalmas? Köszönöm.
Szia, tervezed, hogy ezt az izolátumot ízesítetlenül is elkészíted? Köszönöm.
Üdvözlöm, szeretném tudni, hogy a banán és a vanília ízben miért és milyen mennyiségben van "tejpor", illetve hogyan növeli a laktóztartalmat az eper/csokoládé ízhez képest. Köszönöm szépen
Jó napot kívánok kérdezni a fehérjeizolálás módszeréről. Sajnos itt nem szerepel, ezért inkább kérdezek. Köszönöm a válaszát.