Vilgain Double Trouble Protein Bar – 55 g – két réteg csokoládéval bevont karamellás szelet, 30% minőségi fehérje, sztéviával édesítve
Vilgain Double Trouble Protein Bar – 55 g – két réteg csokoládéval bevont karamellás szelet, 30% minőségi fehérje, sztéviával édesítve
A többiek ehhez még megveszik
Csokoládés‑karamellás ízrobbanás 💥
Tarts velünk, és fedezd fel, milyen zseniális a csodásan édes karamell és a szupersima földimogyorókrém finom ízvilágának a kombinációja. Sőt, mi több, mennyei 36%-os tejcsokoládéval koronáztuk meg.
2 réteg:
szuper ropogós és bársonyosan krémes
A szelet alapja a ropogós földimogyorót kombinálja a finom, vaskos karamellréteggel a tetején, a krémes, tejes alap pedig a cookie dough gazdag ízvilágát idézi. Ez a finom kombináció teljesen ámulatba fog ejteni.
Kompromisszummentes összetétel,
ami a konkurenciát is felülmúlja
A karamellás szeletek összetétele általában nem éppen a legtisztább. De mi mindent megtettünk azért, hogy a minimális felesleget tartalmazó 100%-os ízhez juss, valamint kiadós, 30% minőségi fehérjetartalomhoz.
Természetes édesítőszer
sztévia levelekből
A sztévia szteviol‑glikozidokat tartalmazó, értékes édesítőszert nyerünk, ami 200‑300‑szor édesebb a cukornál, nem befolyásolja a vércukorszintet, és természetes eredetű, kalóriamentes édesítőszernek számít a maltittal, a szeletekben gyakran cukorhelyettesítőként használt cukoralkohollal ellentétben.
✔️ Szteviol‑glikozidok | ❌ Maltit | |
Emészthetőség | Nincs negatív hatással az emésztésre | Puffadást és emésztési problémákat okozhat |
Glikémiás index | Nem emeli meg a vércukorszintet (GI=0) | Enyhén megemeli a vércukorszintet (GI = 35) |
Eredet | Természetes eredetű | Szintetikus eredetű |
Édesség | Közepes édesség | Nagyfokú édesség |
36%-os tejcsokoládé
egy csipetnyi vaníliával
A szelet kiváló minőségű tejcsokoládéval van bevonva, közepesen magas kakaóbabtartalommal, hogy a kakaó íze még hangsúlyosabb legyen. A cukor mellett természetes vaníliakivonattal ízesítettük, ami megadja a csokoládé lágy és jellegzetes aromáját.
Hasonlítsd össze a Vilgain®
Double Trouble Bar‑t a konkurenciáéval
Vilgain® Double Trouble Bar | Csokoládéval bevont normál fehérjeszelet |
Fehérjeforrás |
Fehérjeforrás |
Teljes zsírtartalmú tejfehérje és borsófehérje | Olcsóbb szójafehérjék és tejsavófehérje keveréke |
Édesítőszer |
Édesítőszer |
Természetes szteviol‑glikozidok és kis mennyiségű cukor | Glükóz‑fruktóz szirup, cukor és invertcukor |
Növényi zsír |
Növényi zsír |
Kókuszolaj | Pálmamag- és sheaolaj |
Aromák |
Aromák |
Természetes | Szintetikus |
Színezékek |
Színezékek |
Nem | Igen |
Rosttartalom |
Rosttartalom |
10% | 2% |
Fehérjetartalom |
Fehérjetartalom |
30% | 23,6% |
Cukor |
Cukor |
11,2% | 30,5% |
Megveszem |
100 g | 55 g | |
Energia | 1891 kJ / 460 kcal | 1041 kJ / 253 kcal |
Zsír | 19 g | 10,5 g |
- amelyből telített zsírsavak | 8,5 g | 4,7 g |
Szénhidrát | 17 g | 9,4 g |
- amelyből cukrok | 11,2 g | 6,2 g |
Rost | 10 g | 5,5 g |
Fehérje | 30 g | 16,5 g |
Só | 0,73 g | 0,40 g |
Összetevők
Tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza 36 %, emulgeálószer: repcelecitin, vanília) 20 %, tejfehérje 19 %, hidrolizált kollagén (szarvasmarha), oldható répaszál, nedvesítőszer: glicerin, sovány tejpor , karamellszirup 6 %, borsófehérje‑izolátum, kakaóvaj, földimogyoró 5 %, földimogyorókrém , kókuszolaj, teljes tejpor , méz, burgonyakeményítő, emulgeálószer: repcelecitin, só, természetes aroma, édesítőszer: szteviol‑glikozidok.
Azallergéneket a termék összetevői között félkövér betűvel jelöltük. Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, egyéb dióféléket és szójababot tartalmazhat.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer, cukorral.
- Hűvös, száraz helyen tárolandó.
- Közvetlen napfénytől védendő.
- Felbontás után javasolt 24 órán belül elfogyasztani.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.