Vilgain BIO zsíros tejpor ⁠–⁠ magas fehérjetartalom, krémes állagot ad a kásáknak, sokáig eláll

Vilgain BIO zsíros tejpor ⁠–⁠ magas fehérjetartalom, krémes állagot ad a kásáknak, sokáig eláll

Vilgain Teljes tejpor - a biogazdálkodásból származó nyers tej kiváló minőségű alternatívája

Tejporunk 100%-ban friss, friss pasztőrözött bio teljes tejből készül, amely a legjobb gazdaságokból származik. A friss tej ízletes alternatíváját kínáljuk Önnek, amely kiváló minőségű, tartós és kiváló tápértékkel rendelkezik.

Hogyan készül a kivételes tejporunk?

Friss biotejjel kezdünk, amelyet pasztőrözünk a baktériumok eltávolítása és az eltarthatósági idő meghosszabbítása érdekében. Ezután a tejet vákuumkamrába pumpáljuk, ahol csökkentett nyomáson koncentráljuk. Ez az eljárás eltávolítja a vizet, és sűrű vagy krémes állagot eredményez. Ezt követi a sugárszárítás, ahol a tejet kíméletesen forró levegőre permetezik. Ez eltávolítja a tejből a maradék nedvességet, és kiváló minőségű, ízben és tápanyagokban gazdag tejport eredményez.

Magas teljes zsírtartalmú fehérjetartalom

Tejünk 25% kiváló minőségű állati fehérjét tartalmaz. Az esszenciális aminosavak teljes tartalma miatt a fehérje tökéletesen felszívódik. Az aminosav‑spektrumban közvetlenül az élmezőnyben foglal helyet, például a marhahússal együtt. A fehérje fontos az izomnövekedésés -fenntartás, a regeneráció és a sejtépítés, valamint az általános jólét támogatásához .

Fontos vitaminok és ásványi anyagok

Fontos mikrotápanyagokat is tartalmaz, például kalciumot, magnéziumot, foszfort és káliumot, amelyek támogatják a csontok szilárdságát és egészségét, az idegrendszert és a szívműködést. Az A-, D-, E-, K- és B‑vitaminok fontosak az emberi szervezetben zajló számos folyamathoz, többek között az energiaanyagcsere támogatásához, az oxidatív stressz megszüntetéséhez vagy a kollagénképződéshez.

Maximális krémesség a zabkása számára

A tejporunk ideális minőségű helyettesítője a friss tejnek, amely nem mindig áll rendelkezésre vagy romlandó. Remekül használható zabkásákhoz, krémesebb állagot és gazdagabb ízt adva nekik . Használhatja desszertekben, turmixokban vagy forró italokban is.

Vilgain Teljes tejpor pontokban:

  • A friss tej tartós alternatívája
  • teljes értékű fehérjeforrás
  • vitaminok és ásványi anyagok széles skáláját tartalmazza
  • kiválóan alkalmas zabkásákhoz, desszertekhez és italokhoz
  • teltebb és krémesebb ízt és állagot ad
  • ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik
Csomagolás: 250 g
100 g
Energia
2043 kJ / 488 kcal
Zsír
26 g
- amelyből telített zsírsavak
16,2 g
Szénhidrát
38 g
- amelyből cukrok
38 g
Fehérje
25 g
0,75 g

Összetevők

Teljes zsírtartalmú tejpor*.

*Biogazdálkodásból.

Allergének: Nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket és gluténtartalmú gabonaféléket tartalmazhat.

Elkészítési útmutató

  • Keverj össze 30 g tejport 200 ml vízzel.

Figyelmeztetés

  • Élelmiszer.
  • Pasztőrözött tejből készült.
  • Víztartalom <4 %, zsírtartalom 26%.
  • Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Kedvelt hasonló termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Kapcsolódó termékek

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

A többiek is megvették

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,7
17 értékelés

Hagyományos tejpor, finom

Elégedettség, a zabkása krémes, finom :)

Szuper krémes ízű, remek állagú zabkása, túró stb. lesz belőle :)

Remek ízű, de rosszabb a kávéban való oldhatósága. Zabkásában vagy ételekben még nem próbáltam.

Szia Romana, megpróbálhatod a tejet kézi géppel hozzáadni a forró italokhoz. Szép napot kívánok
5
megválaszolt kérdés
Kíváncsi voltam, hogy mi a termék eltarthatósági ideje.
Szia, ez belefér egy fehérjeturmixba? Esetleg munkába, hogy ne kelljen tejet hurcolnom, ha nem akarok fehérjét csak vízzel :) Nekem az az ötletem, hogy reggel bedobok egy kanál fehérjét egy kanál tejporral a shakerembe, és a munkahelyemen csak vizet öntök rá. Nagyjából olyan sűrűségű lenne a fehérje, mint a sima fehérje tejjel? Köszönöm szépen!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az adagolás a zabkásához ( egy vagy két kanál) stb...Köszönöm.
Sziasztok, szerintetek ez jó alternatíva lehet a klasszikus kávé elkészítéséhez? Illetve milyen az oldhatósága? Kell hozzá habverő, vagy meleg kávéban kanállal is el lehet keverni? Köszönöm szépen