Vilgain BIO Zsíros tejpor – magas fehérjetartalom, krémes állagot ad a kásáknak, sokáig eláll
Vilgain BIO Zsíros tejpor – magas fehérjetartalom, krémes állagot ad a kásáknak, sokáig eláll
Vilgain BIO Zsíros tejpor - a biogazdálkodásból származó nyers tej kiváló minőségű alternatívája
Tejporunk 100%-ban friss, friss pasztőrözött bio teljes tejből készül, amely a legjobb gazdaságokból származik. A friss tej ízletes alternatíváját kínáljuk Önnek, amely kiváló minőségű, tartós és kiváló tápértékkel rendelkezik.
Hogyan készül a kivételes tejporunk?
Friss biotejjel kezdünk, amelyet pasztőrözünk a baktériumok eltávolítása és az eltarthatósági idő meghosszabbítása érdekében. Ezután a tejet vákuumkamrába pumpáljuk, ahol csökkentett nyomáson koncentráljuk. Ez az eljárás eltávolítja a vizet, és sűrű vagy krémes állagot eredményez. Ezt követi a sugárszárítás, ahol a tejet kíméletesen forró levegőre permetezik. Ez eltávolítja a tejből a maradék nedvességet, és kiváló minőségű, ízben és tápanyagokban gazdag tejport eredményez.
Magas teljes zsírtartalmú fehérjetartalom
Tejünk 25% kiváló minőségű állati fehérjét tartalmaz. Az esszenciális aminosavak teljes tartalma miatt a fehérje tökéletesen felszívódik. Az aminosav‑spektrumban közvetlenül az élmezőnyben foglal helyet, például a marhahússal együtt. A fehérje fontos az izomnövekedésés -fenntartás, a regeneráció és a sejtépítés, valamint az általános jólét támogatásához .
Fontos vitaminok és ásványi anyagok
Fontos mikrotápanyagokat is tartalmaz, például kalciumot, magnéziumot, foszfort és káliumot, amelyek támogatják a csontok szilárdságát és egészségét, az idegrendszert és a szívműködést. Az A-, D-, E-, K- és B‑vitaminok fontosak az emberi szervezetben zajló számos folyamathoz, többek között az energiaanyagcsere támogatásához, az oxidatív stressz megszüntetéséhez vagy a kollagénképződéshez.
Maximális krémesség a zabkása számára
A tejporunk ideális minőségű helyettesítője a friss tejnek, amely nem mindig áll rendelkezésre vagy romlandó. Remekül használható zabkásákhoz, krémesebb állagot és gazdagabb ízt adva nekik . Használhatja desszertekben, turmixokban vagy forró italokban is.
Vilgain BIO Zsíros tejpor pontokban:
- A friss tej tartós alternatívája
- teljes értékű fehérjeforrás
- vitaminok és ásványi anyagok széles skáláját tartalmazza
- kiválóan alkalmas zabkásákhoz, desszertekhez és italokhoz
- teltebb és krémesebb ízt és állagot ad
- ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik
Összetevők
Teljes zsírtartalmú tejpor*.
*Biogazdálkodásból.
Allergének: Nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket és gluténtartalmú gabonaféléket tartalmazhat.
Kalóriatáblázatok
100 g | |
Energia | 2043 kJ / 488 kcal |
Zsír | 26 g |
- amelyből telített zsírsavak | 16,2 g |
Szénhidrát | 38 g |
- amelyből cukrok | 38 g |
Fehérje | 25 g |
Só | 0,75 g |
Elkészítési útmutató
- Keverj össze 30 g tejport 200 ml vízzel.
Figyelmeztetés
- Élelmiszer.
- Pasztőrözött tejből készült.
- Víztartalom <4 %, zsírtartalom 26%.
- Hűvös, száraz és sötét helyen tárolandó.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.