Vilgain BIO Egyperces rizskása
Kérdések
5
megválaszolt kérdés
Helló. Lehet keverni joghurttal? Vagy csak forró tejhez vagy vízhez. Köszönöm.
Sziasztok, megkérdezhetem, hogy mi az előállítása ennek a kásának, és mi volt az előállítás folyamata? Nagyon hálás lennék a válaszért.
Szia Klari, elküldtem neked a gyártási eljárást az e-mailben :). Szép napot!
Sziasztok, a ragu alkalmas hideg raguk elkészítésére? Mármint elég hozzá hideg vizet adni? Vagy forró víz kell hozzá és hagyni állni? Köszönöm szépen
Szia Radek, azt javasoljuk, hogy forró vizet vagy tejet öntsön a zabkására. Egy idő után szuper krémes zabkását kapsz :). Szép napot kívánok.
Jó napot kívánok, megkérdezhetem, hogy hány gramm zabkása ajánlott körülbelül adagonként? Természetesen csak jelzésképpen, hogy mi a megfelelő mennyiség. Nagyon szépen köszönöm előre is az infót :)
Helló, ez nagyon egyéni. A mennyiség attól függ, hogy milyen sűrű kását szeretnél. Próbálj ki 3 evőkanálnyit 100 ml vízhez és meglátod. Teljesen rajtad és az ízléseden múlik :-)
Szia, te is 500g-os vagy kilós kiszerelésben gondolkodsz? Mert 200g-nál nem is tudom hogyan és már el is fogyott.
Előre is köszönöm a választ és szép napot kívánok :)