4,5
29 értékelés
Méret
1 értékelés
Túl kicsi
Tökéletes
Túl nagy
Javasoljuk, hogy egy mérettel kisebbet vásároljon

Szuper anyag, tartja a formáját🤩

A kedvenc pulóverem, nagyon szép!

Kellemes, puha pulóver. Igen, hullik a szőr, de meg lehet csinálni.

Csodálatos pulóver!

Sziasztok, kb 10 db ruhám van tőletek, nyári bringás leggings, sportmelltartó, fekete melegítő póló, leggings, mindig nagyon elégedett voltam 👍,de sajnos a legutóbbi rendelésnél a leggings és a melegítő póló csalódást okozott, mindenhol gyűrődik mind a leggings mind a melegítő póló, a minőség már nem ugyanaz, talán csak egy másik kollekció volt.

Szia Šárka, sajnáljuk, ha a leggings és a pulóverek nem megfelelőek. Elértem az e-mailben, hogy intézkedjünk. Szép napot

Nem tudom, hogy hibás termékkel van-e dolgom, de a pulóver belsejéből szőrszálak szivárognak, akárhányszor felveszem, fekete szőrszálak borítják az egész testemet, és egyből a zuhany alá kell mennem, hogy leszedjem... talán ez az első ruhadarab, amivel nem vagyok elégedett.

Szia Veronika, köszönjük, hogy visszajelzést hagyott nekünk, ami segít nekünk a ruháink javításában. Próbáld ki a pulóvert kifordítva mosni, és szárítás után rázd ki. Ha van szárítógéped is, mindenképpen szárítsd meg benne a pulóvert. Ezután a pulóver nem szivároghat többé. További szép napot kívánunk :).

Ha van valami, amivel nem tudok betelni, az ez a pulóver! Minden színben, ez egy kihagyhatatlan otthon!

Ez pontosan az a pulóver, amit kerestem! Szép és jó minőségű anyagból készült. Belül finoman szigetelt, így most télre tökéletes választás!

Új kedvenc kényelmes kapucnis pulóver

Mint mindig, nagyon szép anyag és szép túlméretezett szabás!