4,8
207 értékelés

Jó vas, összehasonlítható egy sokkal drágább kiegészítővel.

Kiegészítés a sport és a véradás miatt. A vérvizsgálataim teljesen rendben vannak.

Néhány vaspótlótól "alufólia szájat" kapok, az Vilgain nem teszi ezt velem, bár szerencsére. Én ajánlom.

Egy nagyszerű termék, amely nem törik meg a bankot zaludek👍🏻

Szuper kiegészítő. Nem kell két tablettát feleslegesen magammal cipelnem.

Nehéz megítélni a hatásokat, csak bízni tudok bennük. Lehet, hogy két hét után kezdem magam kicsit jobban érezni, de lehet, hogy ez csak fizetett hatás, nehéz megmondani. Mindenesetre a csomagolása szuper, a doboza praktikus,fogyasztás után biztosan hasznos lesz itthon másra is. Szag vagy kellemetlen szag (amire egyesek panaszkodnak) nem volt. Nem rosszabb a szaga,mint más vitaminoknak,vagy gyógyszereknek. A tabletták jól "csúsznak",így könnyen lenyelhető,ha kell lenyelés nélkül is. Eddig minden rendben.

Szuper termék, a c-vitaminnak köszönhetően a vas maximálisan kihasználja a szervezetben rejlő lehetőségeket.

Az én többszörös csomagom. Nem tudok betelni a ❤️

Nem éreztem jól magam, a szívem dobogott, a gyomrom fájt.

Helló, ebben az esetben javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz. Problémákat okozhat például a felesleges vas. Szép napot kívánok.

Rossz volt az emésztésem, gyomorfájásom (eddig a legjobb Viridian - Iron komplex nem vert semmit, még a gyógyszertárból sem).

Szia Gabriela, egyes érzékenyebb emésztésű embereknél előfordulhat, hogy a vaspótlás emésztési problémákhoz vezet. Próbálja meg étkezés közben vagy az étkezésekhez közeli időközönként bevenni az étrend-kiegészítőt, a nehézségeknek meg kell szűnniük. Szép napot kívánok