Vilgain Szárított pulykahús biltong

4,1
34 értékelés

Nagyon jó. Kicsit kényelmetlenül érzem magam az állagával, mert egy kicsit túl száraz, de ez inkább személyes preferencia. De az állaga határozottan jobb, mint mondjuk a Fine Gusto vagy az Indiana jerky. Én 4,5 csillagot adnék neki, de ha kerekítenem kell az értékelésben, akkor 5 csillagot adnék. Remek nyári túrázós nassolnivaló.

A bunkók jobbak nekem :)

Nagyon jó

Számomra ez a szárított húsok csúcsformája. Nem szeretem a rágós szárított húst, ezért a biltong tökéletes. Ropogós és gyönyörűen olvad a szájban.

Hihetetlenül túlsózott és száraz (nem rágós), az első harapás után égeti a nyelvet és a szájat. Apró falatok, ne számítson szeletre. Egyáltalán nem vagyok elégedett.

Szia Katerina, köszönjük a véleményedet. E-mailben felvettük veled a kapcsolatot, hogy együtt átnézzük a rendelésedet. Szép napot kívánok

Különleges állagú, kemény és nagyon ropogós.

Szia, köszönöm a visszajelzést. Nem használunk semmilyen pácot vagy ízesítőt a húshoz. Húsainkat hagyományos módon, sötét kamrákban érleljük, ami megőrzi a hús gazdag ízét. Legközelebb kipróbálhatja a szárított húst: : https://aktin.cz/vilgain-hovezi-jerky-bio/morska-sul-25-g-33812. További szép napot kívánok :)